Noco Genius5, 5A intelligens autós akkumulátortöltő, 6V-os és 12V-os

39 990

Ft

Feladás dátuma:

jún 4., 12:11
Kereskedés

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb

Leírás

Új termék gyári csomagolásban.Rsz:4sp/kd6

Itt megrendelhető:



Ismerje meg a Genius5-öt Hasonló a mi G3500-unkhoz, csak jobb. 34%-kal kisebb, és több mint 65%-kal nagyobb teljesítményt ad. Ez a minden az egyben univerzális töltési megoldás akkumulátortöltő, akkumulátorkarbantartó, csepptöltő, úszótöltő és akkumulátor-szulfát-mentesítő.
Többet érhet el a Genius-szal 6 voltos és 12 voltos zárt ólom-savas gépjármű-, tengeri-, lakóautó-, powersport- és mélyciklusú akkumulátorokhoz tervezve, beleértve az elárasztott, zselés, AGM, SLA, VRLA és karbantartásmentes, plusz lítium akkumulátorokat. ion akkumulátorok (lifepo4).
Élvezze a precíziós töltést A beépített digitális hőérzékelő érzékeli a környezeti hőmérsékletet, és módosítja a töltést, hogy elkerülje a túltöltést meleg éghajlaton és az alultöltést hideg éghajlaton.
Lemerült akkumulátorok töltése Akár 1 voltos akkumulátort is tölt. Vagy használja a teljesen új erő üzemmódot, amely lehetővé teszi, hogy átvegye az irányítást, és manuálisan megkezdje a lemerült akkumulátorok töltését nulla voltig.
Az akkumulátor visszaállítása A fejlett akkumulátorjavítási mód lassú impulzusú kondicionáló technológiát használ az akkumulátor szulfátosodásának és savas rétegződésének észlelésére, hogy helyreállítsa az elveszett akkumulátorteljesítményt az erősebb motorindítás és az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében.
A karbantartáson túl Ez nem csak egy akkumulátortöltő, hanem egy fejlett akkumulátortöltő-karbantartó. Teljesen automata, problémamentes intelligens akkumulátortöltő mindennapi használatra a hét minden napján 24 órában nulla túltöltéssel.
Minden típusú gáz- és dízeljárművel kompatibilis autók, autók, motorkerékpárok, földes kerékpárok, robogók, segédmotoros kerékpárok, fűnyírók, ATV-k, Utv-k, traktorok, teherautók, terepjárók, lakóautók, lakókocsik, pótkocsik, csónakok, PWC-k, jet-ek feltöltése és karbantartása sílécek, motoros szánok, golfkocsik, klasszikus autók stb.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148216886

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Kereskedés

Utoljára aktív: 12 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn