Subaru Legacy 2.0 D Sport új porlasztók. új ket...

2 999 000

Ft

hirdetés
Insura

Kategória:

Eladó; Jármű; Autó 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Kereskedés

Tulajdonságok

Márka:
Subaru

Modell:
Legacy

Gyártási év:
2010

Kilométeróra állása:
275000

Üzemanyag:
Dízel

Kivitel:
kombi

Állapot:
Új, újszerű

Okmányok jellege:
magyar okmányokkal

Okmányok érvényessége:
érvényes okmányokkal

Műszaki vizsga érvényes (év):
2026

Műszaki vizsga érvényes (hónap):
1

Villámtöltés:
Nincs

Zöld rendszám:
Nincs

Leírás

Megtekinthető: 6600,Szentes,Vásárhelyi út 112.

Ez teljesen más mint egy hétköznapi kombi. A boxer dízel összkerékkel és 350 newtonméterrel egy igazán különleges élményt nyújt. Lehet vitatkozni hogy szép vagy nem szép, de az biztos hogy egyedi. Nem jön veled szembe sok ilyen. Egészen parádés vezetési élményt biztosít, minden porcikájában Subaru. Óriási beltérrel, stílusos és ergonómikus anyaghasználattal. Gyöngyház fehér fényezéssel, kopásmentes beltérrel. Tényleg gyönyörű. de azért itt mégis a műszaki paramétereken van a hangsúly. Egyszer kell vezetni csak és megvesz minket kilóra. Úgy lő ki mint egy benzines, bárhol ás bármilyen körülmények között. Van itt még valami amire nagy hangsúlyt kell fektetni, ez pedig a szervizigény. Mi ezt lefedtük, hisz teljesen új kuplungszerkezetet kapott kettőstömegű lendkerékkel és új porlasztókat is, amelyekkel megelőztünk minden negatív élményt. Hangsúlyoznánk, hogy ez nem egy osztrák toldozott foltozott rozsdaboglya, nulla szervízzel. Minden tökéletes és hibamentes, és parádés. Mit adunk még? Szervizünk biztosítja ügyfeleinknek, hogy friss szervizzel, teljes átvizsgálással, diagnosztikai bemérésekkel, biztonságosan tudjon vásárolni és ténylegesen költségmentes autóval gyarapodjon. Tisztelt leendő ügyfeleink, autóink kizárólag megbízható forrásból származnak, prémium minőséget képviselnek. Előéletük dokumentált és leinformálható. Komplett átvizsgálás mellett friss szervizzel és műszaki állapotlappal rendelkeznek. Kizárólag dokumentált és garanciás javításokkal. Kollégáink mindenben segítségükre lesznek a kiválasztott gépjármű adataival kapcsolatban. Rugalmas ügyintézés és megbízható, őszinte autókkal várjuk Önöket. Bármilyen további kérdésre szívesen válaszolunk telefonon! Biztosítás, hitelügyintézés, adás-vétel, csere! Keresse a DELTA Auto Szentes hirdetéseit!

Felszereltség: 10 hangszóró - ABS (blokkolásgátló) - állítható kormány - ASR (kipörgésgátló) - bluetooth-os kihangosító - bőrkormány - CD-s autórádió - centrálzár - Digitális klíma - elektromos ablak elöl - elektromos ablak hátul - elektromos tükör - esőszenzor - fedélzeti komputer - fényszóró magasságállítás - függönylégzsák - fűthető első ülés - fűthető tükör - hátsó fejtámlák - hátsó oldal légzsák - HIFI - hűthető kesztyűtartó - indításgátló (immobiliser) - Isofix rendszer - kikapcsolható légzsák - ködlámpa - könnyűfém felni - középső kartámasz - Manuális (6 fokozatú) - MP3 lejátszás - MP4 lejátszás - multifunkciós kormánykerék - oldallégzsák - pótkerék - sportfutómű - szervokormány - színezett üveg - tempomat - tolótető (napfénytető) - utasoldali légzsák - ülésmagasság állítás - vezetőoldali légzsák - xenon fényszóró.

Egyéb információ: azonnal elvihető - első forgalomba helyezés Magyarországon - frissen szervizelt - garantált km futás - második tulajdonostól - nem dohányzó - rendszeresen karbantartott - vezetett szervizkönyv - 30%-tól elvihető

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145985439

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn