Vevor mágneses indukciós hevítő készlet, 1000 W-os- 1x használt

69 990

Ft

Feladás dátuma:

jún 25., 12:27
Kereskedés
Szállítással is kérheted

Leírás

Vevor mágneses indukciós hevítő készlet, 1000 W-os indukciós fűtőelem kézi, csavaros indukciós fűtőelem 10 DB indukciós tekercsekkel, 220 V lángmentes indukciós fűtőelem csavareltávolító rozsdás csavarok és anyák eltávolításához

Újszerű, 1x használt termék gyári dobozában.Az utolsó képen fotózva. Rtsz:4Sp/kd8

Erről az elemről
Megerősített anyag: A mágneses indukciós fűtőkészletünket hőstabilizált, hőre lágyuló műanyag ház fedi; ez növeli a tartósságát kívül-belül. Ideális eszköz a beszorult vasalat, csapágyak, fogaskerekek, szíjtárcsák, füles anyák stb.
Lángmentes hő: Ez a kézi indukciós fűtőelem csak indukciós hővel melegíti fel az elemet nagyfrekvenciás áramon keresztül. Nem keletkezik láng, nincs szükség vízhűtésre, nincs veszély.
Rendkívül biztonságos kialakítás: A mágneses indukciós szerszám ventilátorhűtéssel és hővédelemmel rendelkezik, és nem károsítja a közeli hőérzékeny részeket. Sötétben is van egy LED lámpa, amely megvilágítást biztosít.
Ergonomikus fogantyú: Kézben tartható. A nagy csúszásgátló fogantyú kényelmes fogást biztosít az elektromágneses indukciós fűtőelem használatakor, és biztosítja a stabilitást.
Kényelmes tárolás: A teljes indukciós fűtőelem-készlethez egy fém tárolótáska tartozik, így az összes cuccot rendezetten rendezheti, és könnyedén hordozhatja.
Termékleírás

Vevor mágneses indukciós fűtőkészlet
Mágneses indukciós fűtőkészletünk megerősített, hőstabilizált anyagból készült, csúszásmentes fogantyúval, ventilátorhűtéssel és LED világítással rendelkezik. Lángmentes megoldást nyújt a rozsdás csavarok eltávolítására és a csapágyak, fogaskerekek, szíjtárcsák, füles anyák stb.

Megerősített Anyag

Lángmentes hő

Ultra-biztonságos kialakítás

Ergonomikus fogantyú

Kényelmes tárolás

A Vevor egy vezető márka, amely berendezésekre és szerszámokra specializálódott. Több ezer motivált alkalmazottja mellett a Vevor elkötelezett amellett, hogy ügyfeleinek strapabíró berendezéseket és szerszámokat biztosítson hihetetlenül alacsony áron. Ma a Vevor több mint 200 ország piacát foglalta el, több mint 10 millió globális taggal.
Miért válassza a Vevor-t?
Prémium kemény minőség
Hihetetlenül alacsony árak
Gyors és biztonságos szállítás
30 napos ingyenes visszaküldés
24 órás, figyelmes kiszolgálás

Tartós indukciós fűtőtest
Mágneses indukciós fűtőkészletünk segítségével sokkal könnyebben eltávolíthatja a rozsdás csavarokat és anyákat, és a tartósság érdekében hőstabilizált, hőre lágyuló műanyag ház erősíti meg.

Nincs láng
A tárgy felmelegítése a nagyfrekvenciás mágneses mezők által keltett indukciós hővel nem okoz nyílt lángot. Így kiküszöböl minden lehetséges veszélyt.

Ergonomikus kialakítás
A fogantyú végén található szellőzőnyílás biztosítja a hatékony hőelvezetést és a magas munkahatékonyságot, az erős LED-es lámpa pedig megvilágítja a munkaterületet.

Kényelmes markolat
A nagy, ergonomikus fogantyú kényelmes fogást kínál, és csúszásmentes, hogy szilárdan tartsa az indukciós fűtőtestet, és stabilitást biztosít.

Könnyű kezelhetőség Tárolás
A mágneses indukciós fűtőelem készlet könnyen használható, és a csomag egy fém tokot tartalmaz, amelyet kényelmesen tárolhat és hordozhat.

Széles körű alkalmazás
Csavarmetsző hőindukciós eszközünk lángmentes megoldás a fém vasalatoknak és alkatrészeknek a korróziótól való megszabadítására, valamint a csapágyak, fogaskerekek, szíjtárcsák, füles anyák stb.

Leírás

Modell: Indukciós Fűtőkészlet
Anyaga: fém + műanyag
Teljesítmény: 1000W
Feszültség: 220V
Súly: /3,23 KG
Üzemi hőmérséklet: -40°C 60°C
Légköri nyomás: 86 KPa ~ 100 KPa

Csomag tartalma
1 x mágneses indukciós fűtés
10 X tekercs
1 db tárolótok
Leírás
Modell:Indukciós Fűtőkészlet
Műszaki információk
Készítő Vevor
A gyártó termékazonosítója 38ook3i2
Termék méretek 17,5" x 11" x 5,5"; 3,08 kg
Termék modellszáma Lsjr010
Szín Kék
Feszültség 220 Volt
Különleges képességek Manuális termosztát
Tartalmazott komponensek Mágneses indukciós fűtés, tekercsek, tárolótok, használati útmutató

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148662092

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Kereskedés

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn