Ford Kuga 2.0 TDCi Titanium 4WD Panorama D.Klím...

3 149 000

Ft

hirdetés
Insura

Kategória:

Eladó; Jármű; Autó 

Feladás dátuma:

máj 28., 19:40
Kereskedés

Tulajdonságok

Villámtöltés:
Nincs

Zöld rendszám:
Nincs

Gyártási év:
2009

Üzemanyag:
Dízel

Kivitel:
SUV

Állapot:
Normál állapotú

Okmányok jellege:
magyar okmányokkal

Okmányok érvényessége:
érvényes okmányokkal

Műszaki vizsga érvényes (év):
2025

Műszaki vizsga érvényes (hónap):
1

Márka:
Ford

Modell:
Kuga

Kilométeróra állása:
190087

Leírás

Megtekinthető: 8154 Polgárdi HRSZ: 568/1 Régi benzinkút (Polgárdi Bálintmajor)

Hiába nézzük a karosszériát szemből, oldalról vagy hátulról, a látszat mindig ugyanaz, és ez szándékos: a Kuga zömök, tömör jelenség, sugárzik belőle a masszívság, a tartósság, és egy olyan szabadidőjárműnél, amely elvileg terepjárásra is alkalmas, ez nagyon jó ajánlólevélnek számít. A nagylámpás orr bucisága a Focus után már nem döbbent meg senkit, míg a hátsó rész izgalmát a dupla kipufogó és a körülötte lévő fémszínű védőbetét jelenti. Könnyűfém felniből a Titanium csomag feláras, de divatosabb, ún. Y-küllős mintázatú 18 collosa található rajt! Aki ült már ráncfelvarrott Focusban, annak otthonos környezet lesz a Kuga fedélzete is. Az ovális helyett szögletes szellőzők csak a Ford-guruknak szúrnak szemet, ez a funkciót aligha befolyásolja, de ettől eltekintve szinte vakon kezelhető minden műszerfali berendezés. A panoráma üvegtető nem nyitható, csak a térérzetet növeli de az átlagos külső méret átlagos belső teret takar, azaz négy normális testalkatú felnőtt elhelyezése nem okoz problémát, a poggyásztér alaphelyzetben 410 literes. Szórakozásról a Sony által gyártott hangrendszer gondoskodik. Végig dokumentált kilóméter futás, mely a dokumentumok fülre kattintva megtekinthető! --- Az általunk hirdetett gépjárművek akár 3 év garanciabiztosítással is megvásárolhatóak, pontos feltételekről kérjük, érdeklődjön személyesen vagy telefonon. --- Nálunk vásárolt gépjárművekre kedvező áron biztosítunk új gumiabroncsot, kérjen ajánlatot vásárlása során! --- Teljes körű biztosítás és hitelügyintézés, autó adás-vétel, autóbeszámítás. --- Kérjük, tekintse meg további gépjárműveinket az eladó további járművei menüpontban! --- Megtekintés előtt kérjük, egyeztessenek velünk időpontot, mert nem minden esetben tartózkodunk telephelyünkön! Járműveink nyitvatartási időn kívül is megtekinthetőek, előre egyeztetett időpontban. --- A hirdetés tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlat tételnek. Adatszolgáltatási hiba előfordulhat, ezért kérjük, minden esetben ellenőrizzék személyesen is a járművek felszereltségeit. --- Vállalkozásunk megtalálható Facebookon, Google-n valamint Waze-ban is, kövessen minket!

Felszereltség: 8 hangszóró - ABS (blokkolásgátló) - állítható kormány - ASR (kipörgésgátló) - automatikusan sötétedő belső tükör - bluetooth-os kihangosító - bőr-szövet huzat - bőrkormány - CD-s autórádió - centrálzár - csomag rögzítő - deréktámasz - Digitális kétzónás klíma - dönthető utasülések - elektromos ablak elöl - elektromos ablak hátul - elektromos tükör - esőszenzor - ESP (menetstabilizátor) - fedélzeti komputer - függönylégzsák - fűthető tükör - hátsó fejtámlák - HIFI - indításgátló (immobiliser) - Isofix rendszer - kihangosító - kormányról vezérelhető hifi - ködlámpa - könnyűfém felni - középső kartámasz - kulcsnélküli indítás - Manuális (6 fokozatú) - MP3 lejátszás - multifunkciós kormánykerék - oldallégzsák - pótkerék - szervokormány - színezett üveg - tempomat - utasoldali légzsák - ülésmagasság állítás - vezetőoldali légzsák.

Egyéb információ: autóbeszámítás lehetséges - azonnal elvihető - garantált km futás - keveset futott - nem dohányzó - rendszeresen karbantartott - vezetett szervizkönyv - 30%-tól elvihető

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148075985

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn