ISC-T4DUAL.1000 Iscooter

200 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 25., 13:38

Leírás

Leírás
iscooter T4 DUAL Elektromos Roller
A városi közlekedés dinamikája folyamatosan változik, és az iscooter T4 DUAL Elektromos Roller az ebben a változásban betöltött új szerepének élén áll. Ebben a rohanó világban, ahol mindenki keresi a leggyorsabb és legkényelmesebb módját az A pontból B pontba jutásnak, az iscooter T4 DUAL egy lépéssel előrébb viszi a játékot. A kiváló sebesség, a hosszú hatótáv és a környezetbarát kialakítás kombinációjával ez a roller nem csak egy közlekedési eszköz - ez egy életstílus. Azok számára tervezve, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a gyorsaság, a kényelem és a környezettudatosság között, az iscooter T4 DUAL az ideális választás a városi élet ritmusának követéséhez.

Főbb tulajdonságok:

Sebesség: Az iscooter T4 DUAL-vel zökkenőmentesen és biztonságosan haladhat a városi forgalomban. A 1000W-os dual (2x500W) motorral a roller elérheti a 45 km/h sebességet, miközben több sebességi fokozat között váltogathat.
Utazási távolság: Az iscooter T4 DUAL hosszú utazási távolságot kínál (40-45 km) egy töltéssel. A 48V, 12,5Ah-s lítium-ion akkumulátor rövid idő alatt, 6-8 óra alatt újratölthető.
Terep: A 10 colos tömör kerekek sima utazást biztosítanak mindenféle felületen, az első és hátsó tárcsafék pedig kiváló fékezési teljesítményt nyújt.
Kényelem: Az iscooter T4 DUAL ergonómikus kormányzásával és puha markolataival kényelmes kezelhetőséget biztosít, a gáz- és fékkarok pedig egyszerű irányítást tesznek lehetővé.
Lengéscsillapítás: Az iscooter T4 DUAL dupla lengéscsillapítóval rendelkezik, ami elől és hátul is megtalálható, így még a kátyús utakon is kényelmes utazást biztosít.
Vízállóság: Az IPX4 besorolású iscooter T4 DUAL ellenáll a fröccsenő víznek.
Portabilitás: Az iscooter T4 DUAL könnyűsége (24,8 kg) és összecsukható kialakítása könnyű szállítást és tárolást tesz lehetővé. A roller teherbírása akár 150 kg.
Biztonsági jellemzők: Az iscooter T4 DUAL LED világítással és reflektorokkal van felszerelve, amelyek növelik a láthatóságot és a biztonságot rossz fényviszonyok mellett is.
LED kijelző: Az iscooter T4 DUAL korszerű LED kijelzője könnyen leolvasható és azonnali információkat szolgáltat a sebességről, az akkumulátor állapotáról és az utazási távolságról.
Applikáció: Az iscooter T4 DUAL saját mobilalkalmazással is rendelkezik, amely számos hasznos funkciót és beállítási lehetőséget kínál.
Az iscooter T4 DUAL Elektromos Roller ideális választás azoknak, akik a városban gyorsan és környezetkímélő módon szeretnének közlekedni. A sebesség, a hatótáv, a kényelem és a biztonság tökéletes kombinációjával az iscooter T4 DUAL kiválóan alkalmas mind a napi ingázók, mind a hétvégi kirándulók számára.


Kiegészítők:
Első lámpa: LED
Hátsó Lámpa: LED
Reflektorok: igen
Csengő: igen
Sárvédők: beépített elöl-hátul
Kijelző: többfunkciós LCD kijelző
Applikáció: igen IOS/Android

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150458731

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 5 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn