Iscooter I9Max Gen.III Elektromos Roller 500W 10" 35 km/h

145 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 1., 10:16

Leírás

Új iscooter i9Max Gen.III Elektromos Roller 2024
Az iscooter i9max elektromos roller egy kiváló minőségű és innovatív közlekedési eszköz, amelyet a modern városi életmód igényeinek kielégítésére terveztek. Az i9max az iscooter termékcsalád legújabb tagja, amely a felhasználók elégedettségére összpontosít. Az alábbiakban bemutatjuk a roller főbb jellemzőit és előnyeit.

Főbb jellemzők:

Motor: Az i9max egy erős 500W-os, kefe nélküli motorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a rolleren a 25 km/h (opcionálisan 35km/h) sebesség elérését. A motor hatékony teljesítményt és hosszú élettartamot biztosít.
Akkumulátor: A beépített 42V, 40,4Ah lítium-ion akkumulátor akár 35-40 km-es hatótávolságot biztosít egyetlen töltéssel. Az akkumulátor 6-8 óra alatt teljesen feltölthető.
Masszív kormány: Az i9max masszív kormányszerkezettel rendelkezik a precíz vezethetőség érdekében.
Kijelző: A beépített LCD kijelzőn könnyedén nyomon követheti sebességét, megtett távolságát, akkumulátor töltöttségét és a megtett időt.
Fékrendszer: Az i9max elektromos roller hátsó tárcsafékkel rendelkezik, amely biztosítja a hatékony és biztonságos fékezést.
Könnyű összecsukhatóság: Az i9max összecsukható kialakítása lehetővé teszi a roller egyszerű tárolását és szállítását. Az összecsukható mechanizmus gyorsan és egyszerűen használható.
LED-világítás: Az i9max előlapon található nagyteljesítményű LED-lámpa, amely biztosítja a láthatóságot sötétben vagy rossz látási viszonyok között. A hátsó féklámpa pedig növeli a biztonságot közlekedés közben.
Kerekek: A 10 hüvelykes,méhsejtes tömör gumik kényelmes és sima utazást biztosítanak a városi terepen, és hatékonyan elnyelik az út egyenetlenségeit.
Terhelhetőség: Az i9max elektromos roller 120 kg maximális terhelhetőséggel rendelkezik, így szinte minden felhasználó számára ideális választás.
Váz: Az i9max erős és könnyű alumínium ötvözetből készült vázzal rendelkezik, amely ellenáll a mindennapi használat során jelentkező igénybevételnek és biztosítja a roller hosszú élettartamát.
Biztonság: Az i9max elektromos roller IP54 vízállósági besorolással rendelkezik, amely védelmet nyújt a por és a fröccsenő víz ellen.
Sebességfokozatok: Az i9max három sebességfokozattal rendelkezik, amelyek között könnyedén válthat, így testreszabhatja a roller sebességét az aktuális közlekedési körülményeknek megfelelően.
Összefoglalva, az iscooter i9max elektromos roller tökéletes választás mindazok számára, akik egy gyors, környezetbarát és megbízható közlekedési eszközt keresnek a városi környezetben. A roller könnyen kezelhető és karbantartható, így ideális választás a mindennapi ingázók és a hétvégi kirándulók számára egyaránt

.
Kiegészítők:

Első lámpa: LED
Hátsó Lámpa: LED
Reflektorok: igen
Csengő: igen
Sárvédők: beépített elöl-hátul
Kijelző: többfunkciós LED kijelző
Applikáció: igen iOS/Android

A doboz tartalma:

I9Max Elektromos roller
Akkutöltő
Kézikönyv
Táska
Szerszámkészlet az összeszereléshez

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146751076

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn