Minőségi Vízálló Garmin Nüvi 550 GPS Motor Quad Túra Hajó 2023 térkép

29 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

%%% Fix ÁR %%%

/// Kérem a megadott mobilszámon keressen üzenetekre nem válaszolok a megértést köszönöm ///

Minőségi vízálló motoros-autós GPS navigáció 2023 legújabb Magyarország + Topográfiai térkép is !

Garmin Nüvi 550 típusú motoros-autós GPS navigáció abszolút naprakészen csak be kell kapcsolni és már indulhat is vele !

/// Természetesen magyar nyelvvel és magyar navigációs hanggal telepítve ///

A multifunkcionális, gumírozott, vízhatlan nüvi 550-es ideális társ a kalandokban. Vezessen, túrázzon, kerékpározzon vagy hajózzon - könnyedén kapcsolható az üzemmód, hogy az Ön aktív életstílusához igazodjon. Részletes Magyarország térképének köszönhetően helyek millióira juthat el. Fordulóról-fordulóra, hanggal irányítja egészen a céljáig.

Vigye magával bárhova

A nüvi 550 vezetésre, sétálásra, kerékpározásra vagy hajózásra is használható, köszönhetően az utazás számára testre szabható funkcióknak. Ez a hordozható, többcélú berendezés ötvözi a fejlett navigációs funkciókat és a vízhatlan, terepi kijelzőt az autós készülékek egyszerű kezelhetőségével. Kecses és vékony, könnyedén hordhatja a zsebében vagy a táskájában. A cserélhető lítium-ion akkumulátorral Ön tartalék akkumulátort is vihet terepi kalandozásaikor.

Navigáció furdulóról-fordulóra

A nüvi 550 előremutató kezelőfelülete két egyszerű opcióval üdvözli: "Hova?" és "Térkép". Érintse meg a kijelzőt, és könnyedén kereshet címeket, szolgáltatásokat, majd hangos utasítást kap egészen a céljáig. Előre töltött térképpel érkezik, így pontok milliói lesznek elérhetők. A beépített, domborzatárnyékolt alaptérkép magasabb nagyítási szinteken nyújt könnyedebb áttekintési lehetőséget. A nüvi 550 képes saját Érdekes Pontokat (POI) fogadni, valamint akár geo-taggelt (pozíció információval rendelkező fényképek) fotókra navigálni. Ha nem tudja merre van, a "Hol vagyok?" funkció nyújt segítséget, mely megmutatja a pontos pozíciót, a legközelebbi címet és kereszteződést, kórházat, rendőrséget, benzinkutat.

Navigáljon terepen

Könnyedén töltsön fel vagy helyezzen be opcionális microsd kártyán további térképeket, így topográfiai, tengeri (Bluechart g2 Vision) funkciókra is használható a készülék. A kártyafoglalat a vízhatlan akkumulátorfedél alatt található, így nem kell aggódnia, hogy víz éri. A nagy érzékenységű GPS vevőnek és a Hotfix műhold-elhelyezkedést becslő funkcióval a nüvi 550 gyorsan találja meg a helyzetet és stabilan tartja, akár sűrű lombozat alatt vagy magas épületek mellett.

Bővítse GPS-ét

A navigáció csak a kezdet. A nüvi 550 számos segédeszközt tartalmaz, mely utazása során hasznos lehet, beleértve a világórát, valuta- és mértékegység átváltót, számológépet, egyebeket. Mutassa meg fotóit ismerőseinek a beépített képnézegetővel. A készülék támogatja az FM TMC forgalmi információs szolgáltatást, a Garmin Lock lopásgátló szolgáltatást, valamint a Garmin Garage, ingyenes járműszimbólum funkciót.

Tulajdonságok:Méret: 10.7 x 8.5 x 2.3 cm
Kijelző méret: 7.2 x 5.4 cm, 8.9 cm képátló
Kijelző felbontás: 320 x 240 képpont
Kijelző típus: QVGA színes, csillogásmentes TFT, fényes háttérvilágítással
Súly: 215 g
Akkumulátor: felhasználó által cserélhető, újratölthető lítium-ion
Üzemidő: akár 8 óra (új korában)
Vízhatlan: igen (IPX7)
Nagy érzékenységű GPS vevő
Alaptérkép: igen
Előre töltött térkép: igen
Bővíthető térképek: igen

A csomag tartalma:

- Készülék
- Töltőkábel
- Motoros/kerékpáros tartó

Személyesen Csak Székesfehérváron tekinthető meg előre megbeszélt időpontban és helyszínen !

Amennyiben bármi kérdése van keressen bizalommal a megadott mobilszámon köszönöm !

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141992486

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 7 órája

Megosztás