BMW F10 F11 M performance diffúzor

company_logo

36 900

Ft

Feladás dátuma:

ápr 7., 11:10
Kereskedés
Bolt

Leírás

BMW F10/F11 diffúzor M-sport lökhárítóra
Az eredeti M-sport lökhárítóval rendelkező BMW F10 és F11 modellek számára a BMW F10/F11 M-sport Diffúzor a tökéletes választás, ha még sportosabb megjelenést és optimális aerodinamikát kíván elérni. Ez a diffúzor kifejezetten ezekhez a modellekhez készült, és kizárólag az eredeti M-sport lökhárítóra szerelhető fel, így garantáltan tökéletes illeszkedést és stílusos megjelenést biztosít.
Miért válassza a BMW F10/F11 M-sport Diffúzort?

Gyári Minőség: Ez a diffúzor a BMW M-sport kiegészítők magas minőségi szabványai alapján készült, így biztos lehet abban, hogy tartós és megbízható alkatrészt kap.
Sportos Megjelenés: Az M-sport diffúzor modern és sportos megjelenést kölcsönöz autójának, amely kiemeli a dinamikát és az eleganciát.
Aerodinamikai Teljesítmény: Az alkatrész aerodinamikai tervezése optimalizálja az autó légáramlását, növelve ezzel a tapadást és a vezetési élményt.
Kompatibilitás: Kifejezetten a BMW F10 és F11 modellekhez tervezték, így tökéletesen illeszkedik az eredeti M-sport lökhárítójához.

 
A BMW F10/F11 M-sport lökhárító Diffúzor használata
A diffúzor könnyen és gyorsan felszerelhető, és nincs szükség bonyolult átalakításokra vagy módosításokra. Egyszerűen rögzítse a diffúzort az eredeti M-sport lökhárítójára, és azonnal élvezheti a stílus- és teljesítményjavulást.

Ezzel a BMW F10/F11 M-sport Diffúzorral autója nemcsak sportosabb megjelenést kap, hanem növeli a vezetési élményt is. Az optimalizált aerodinamika és a növelt tapadás révén jobb irányíthatóságot érhet el, különösen gyorsabb tempónál és kanyarokban.

Válassza a BMW F10/F11 M-sport Diffúzort, hogy autója még vonzóbbá és teljesítményorientáltabbá váljon. Ez az alkatrész nemcsak a szép megjelenésről gondoskodik, hanem a funkcionalitást is fokozza. Ne habozzon, és rendelje meg még ma kedvező árú termékünket országos kiszállítással, hogy autója új szintre emelkedhessen! Maxolja ki velünk az autójában rejlő potenciált!

 
További hasonló termékeink, melyeket ajánlunk Önnek:
BMW lökhárító toldatok: Első lökhárítóra szerelhető prémium aerodinamikai tuning eszközök az egyedi megjelenésért és kiemelkedő aerodinamikai teljesítményért.

BMW spoilerek, légterelők: Prémium aerodinamikai tuning eszközök az egyedi megjelenésért és kiemelkedő aerodinamikai teljesítményért.

A szállítással kapcsolatos vagy egyéb információkról kérjük tájékozódjon Információk menüpont alatt.

További megválaszolatlan kérdései lennének, melyekre nem talált választ sem a termékünk leírásában, sem az Információk menüpontban? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és írjon üzenetet a Kapcsolat menüpontunkban található űrlap kitöltésével. Bizalommal várjuk megkeresését, és igyekszünk mielőbb választ adni kérdésére!

Kövessen minket a Bömbi Bolt Facebook oldalán, és Instagramon!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143133642

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Kereskedés)

Utoljára aktív: 1 órája

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn