Berik alig használt motoros bőrkabát, nadrág, csizma, UFO gerincvédő

68 000

Ft

Feladás dátuma:

márc 28., 22:28
Szállítással is kérheted

Leírás

Berik motoros bőrkabát 69000 Ft , az új ára kb 100.000 Ft
Nagyon keveset viselt, újszerű, sérülésmentes, tiszta, 48-as méret, körülbelül 165-175 cm magasságú embernek.
Stílusos és strapabíró bőrkabát kivehető és mosható thermo béléssel és eső védő béléssel, amely kifejezetten motorosok számára tervezett. Kiváló minőségű marhabőrből készült, amely garantálja a tartósságot és a kényelmet hosszú távon is. Ez a kabát a legjobb védelmet nyújtja a motorozás közbeni időjárás és az esetleges balesetek ellen.
A kabát CE protektorokkal van felszerelve a vállaknál és a könyöknél. Ezek a protektorok magas szintű védelmet nyújtanak az ütések és ütődések ellen, biztosítva, hogy az érzékeny testrészek megfelelően védettek legyenek. Nadrággal össze cipzározható, hogy teljes körű motoros védőruházatot biztosítson.

Berik motoros bőrnadrág 59000 Ft, az új ára kb 85.000 Ft
Néhány alkalommal viselt, újszerű, sérülésmentes, teljesen tiszta, karcmentes térdprotektorokkal, 48-as méret, körülbelül 165-175 cm magasságú embernek.
Kiváló minőségű marhabőrből készült, amely garantálja a tartósságot és a kényelmet. A nadrág kritikus területein, mint például a térdnél és a csípőnél, CE protektorok találhatók, amelyek biztosítják a megfelelő ütéselnyelést és védelmet balesetek esetén.
A térdnél elhelyezett külső térdkoptató további védelmet nyújt a nadrág kopásával szemben. Ez az extra réteg hosszú távon is megnöveli a nadrág élettartamát és megőrzi eredeti megjelenését.
A nadrág rendkívül sokoldalú, hiszen összeilleszthető egy bőrkabáttal, hogy teljes körű motoros védőruházatot biztosítson. A bőr anyag rugalmas és megfelelően szellőző, így kényelmes viselést tesz lehetővé hosszabb utak során is. A dizájnja modern és sportos, amely tökéletesen illeszkedik a motorozás dinamikájához.

Berik motoros csizma 29000 Ft, az új ára kb 60.000 Ft
Alig használt jó állapotú bőr motoros csizma, méret 40.
Sportcsizma, amely magas teljesítményű védelemmel és kényelemmel rendelkezik. Az erősített boka, orr és sípcsont rétegek maximális védelmet nyújtanak, miközben a sportos stílus és kialakítás dinamikusságot sugall. A csizma cserélhető koptatókkal rendelkezik, amik sosem érték az aszfaltot.

UFO gerincvédő 28000 Ft, az új ára kb 40.000 Ft
Összesen két alkalommal bőrkabát alatt viselt, sérülésmentes, teljesen tiszta, 165-175 cm magasságra

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146688631

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn