Ár: 109 999 Ft
Helység: Börcs
Kategória: Autóhifi, autónavigáció

https://www.paradoxautohifi.hu/alpine-iva-d511rb-375?utm_source=arukereso&utm_medium=cpp&utm_campaign=direct_link

Az Alpine legújabb grafikus kezelői felületével felszerelt készülék egy olyan korszerű modell, amely megad mindent amire szüksége lehet.
1DIN-es Mobil MÉdia ÁllomÁs
Nagy érintőképernyős vezérlés, nagy hatásfokú grafikával könnyűvé és gyorssá teszi az ipodról vagy más zenei forrásról a kívánt zeneszám kiválasztását. A gyors keresés és az alfabetikus keresési funkció még gyorsabb hozzáférést tesz lehetővé. És természetesen mindezt úgy, hogy közben élvezheti az Alpine legfontosabb prioritását a csúcs minőségű hangzást is. Használja a Digitális Idő Korrekciós funkciót, amely kompenzálja a különböző hangszórók hallgatótól való távolságát annak érdekében, hogy zenehallgatás során Ön az összes csatornát, a helyes fázis érdekében, egy időben hallhassa. A hangzás beállítását a 7-sávos grafikus EQ, 5-sávos parametrikus EQ és felül áteresztő szűrő segítségével végezheti el. Legyen a Mobil Média Állomása, az autó belső terének központi része.

Könnyen kezelhető és korszerű navigációs megoldás
Az NVE-M300P Navigációs Modul egy kompakt készülék amely mindössze áramot és GPS antenna csatlakozást igényeli, amely így végtelenül leegyszerűsíti a beépítést. Könnyen irányítható az érintőképernyő segítségével, amely gyors, pontos navigációt tesz lehetővé. Ezenkívül számos más fejlett tulajdonsággal is rendelkezik, mint pl. 3D térkép kijelzés, auto zoom, sáv irányítás és személyes POI importálása.

Digitális AM/FM Rádió Csúcs teljesítményt biztosít
Az Alpine új digitális AM/FM rádiója gyorsan és rendkívül pontosan csatlakozik a rádió állomásokra, amely kiváló hangminőséget és gyorsabb hangolási teljesítményt biztosit. Gyakorlatilag kiküszöböli az interferenciát a több utas és a szomszédos csatornákból. Eredményként minden idők legjobb rádió vételét kapja.

Az IVA-D511R és IVA-D511RB Imprint előkészített modellek
Csatlakoztassa a Pxa-H100 és annak Imprint hangprocesszor technológiáját, amely automatikusan képes beállítani a kimenő hangzást, amely rendkívül jó térleképezést és hangtisztaságot biztosít. Manuális hangolás esetén használja a Bassenginepro tulajdonságokat, amelyek magában foglalják a Mediaxpandert, az 5 sávos parametrikus EQ-t vagy a 7 Sávos Grafikus EQ-t és az Időkompenzációt.

Korszerűsítsen Parrot Bluetooth készülékkel
Ha Bluetooth használatra képes telefonnal rendelkezik, akkor szükségszerű a Kce-400BT vagy Kce-250BT csatlakoztatása a rendszerhez. A legtöbb telefonnal kompatibilis, amely lehetővé teszi a kéz nélküli működtetést, telefonkönyv letöltést, és A2DP AV lejátszást is (Kce-400BT). Ön is élvezheti a Parrot szoftver adta frissítési lehetőségeket az új telefonokhoz. A Kce-250BT elérhető lesz 2010 nyarától.

USB Kapcsolat
Alpine az USB csatlakozó használatán keresztül biztosítja kedvenc lehetőségeinek alkalmazását. Az USB port teszi lehetővé az USB eszközhöz való csatlakozást, amely közvetlen zenei hozzáférést biztosít. Az USB kábel a rendszer tartozéka. A rendszer bővítésének legjobb útja, ha ipod vagy iphone készülékét Kcu-451iV ipod kábel (magába foglalja a videó lejátszást is) segítségével csatlakoztatja. Amíg ipod készülékét az USB porthoz kapcsolja, korszerűsítheti Mobil Média Állomását egy fejlett USB videó interfésszel, a Kce-635UB-vel, amely biztosítja a közvetlen érintőképernyős vezérlést. Ez lehetőséget biztosít pendrive illetve hordozható HDD egység csatlakoztatásához, amely könnyen használható kezelői felületet biztosít a különböző fájlok nyújtotta élvezethez.

A Mediaxpander jobbá teszi a hangzást
ipod és más MP3 lejátszók hangzása jó, de nem közelíti meg az eredetit az adatok tömörítése miatt. Hogy közelebb kerüljön a tökéletesebb hangzáshoz, az Alpine kifejlesztette a Mediaxpandert. Ez felerősíti azt a frekvencia tartományt, ahol a legnagyobb a tömörítés mértéke visszaállítva az eredetihez közeli hangzást. Így is ismerheti: IVA D 511 R, Ivad511R, IVA D511R, IVA-D511 R

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.