2006-os Volkswagen transporter 1.9 PDTDI T5

5 500 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

júl 4., 16:26

Tulajdonságok

Gyártási év:
2006

Állapot:
Új, újszerű

Kilométeróra állása:
10850

Leírás

Eladásra kínálok egy 2006-os 1.9 PDTDI T5-öt, amiben összesen kb 10.700 Km van. Friss műszakija van és kapott egy teljes szervizt. A műszaki előtt az autószerelőmhöz tréleren vitettük el, nem indítottuk be, még a garázsból való kiállás idejére sem! Az első beindítás előtt, a szerelőm lecserélte az összes folyadékot (motorolaj, fékfolyadék, hűtőfolyadék, váltóolaj) és szűrőt (gázolaj- levegő- és pollenszűrő). A vizsga előtt még a fékszervót kellet javítani, mert be volt ragadva egy szelep. Ezt egy felújítókészlettel sikerült megcsinálni. Még az utasterét, kárpitokat takaríttattuk ki, meg lemosattuk a vizsga előtt.
Vadi új, garanciális akku van benne, mert a régi "elhalálozott". A műszakin úgy ment át, mint meleg kés az olvadt vajon! A vizsgára való jövés menéssel belekerült még 113 Km így most már kerek 10.680 Km van benne. Ez nem "motorfelújítás után", meg hasonlók, ennyi a ténylegesen futott kilómétere. Érdekel, hogy miért csak ennyi a futott Km? Apukámnak volt egy jólmenő cége, és szállítás könnyítésére lett vásárolva. Mivel apukám nyugdíjba ment és kifutottak a nagy rendelések, ezért azóta ki lett vonva a forgalomból és garázsban volt tárolva. Igazából elgondolás nem volt hozzá, rendszeresen szervizelték, meg próbálkoztak hasznosítani, ezért 6 év alatt belecsúszott kb. 10.000 Km. 2012 óta nem használták. Világ életében garázsban állt, ami igaz fűtetlen volt, de száraz volt. Van rajta néhány apró sérülés, ami egy ügyetlen targoncásnak és a garázsból való ki-beállásnak köszönhető, de ezek nem vészesek!

Az ára: 5.500.000 Ft

A képek, mint ahogy írtam korábban is, a garázsból való kiállás után, készültek, amikor lemostuk 10 év porát. Most is így néz ki, ezért nem fotóztam újra.

Ha nem érted, hogy miért ennyi, nem ajánlom, hogy megvedd, még ha van is rá pénzed! Mindig azt fogod gondolni, hogy drága volt! A ,,Soké adod báttya!", meg hasonló kommentekre akkor vagyok kíváncsi, ha meg akarod venni és mondasz egy árat ami nekünk is elfogadható! Félreértés ne essék, az autót eladni akarjuk és nem hirdetni! Az viszi, aki a legtöbbet kínál érte! A sok állás miatt biztosan lesz olyan baja, ami a használatbavétel után rövid időn belül elő fog jönni! Kérlek ennek tudatában vedd meg az autót!

Megtekinteni, kipróbálni Debrecen-Józsán lehet.
Kérésre küldök több képet, doksit, stb.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148847095

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 5 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn