Jom állítható sport felfüggesztés, BMW Series 1 E81/E87 Hatchback

company_logo

113 500

Ft

Feladás dátuma:

ápr 12., 10:10
Kereskedés
Bolt

Tulajdonságok

Márka:
BMW

Leírás

Fedezze fel a Jom Redline coilover felfüggesztést, amely kiváló minőségű felfüggesztési alkatrészekből áll, és lehetővé teszi BMW 3-as sorozat E90, E91, E92 és E93 típusaihoz történő testreszabott alacsonyabbra engedést 20-60 mm között. A regisztrált beállítási tartománynak köszönhetően az egyéni testmagasság beállítása könnyű, és a rugó előfeszítése a teljes tartományban megmarad. A magasság beállítása a telepítés során történik, így egyszerűen testreszabhatja autóját az Ön igényeinek megfelelően. A felfüggesztés porszórt EPS-ből és horganyzott lengéscsillapítóból áll, amelyek kiválóan képesek elnyelni az oldalirányú erőket.

Ez a felfüggesztés kifejezetten passzol a BMW 3-as sorozat E90 / E91 / E92 / E93 típusaihoz 2005 és 2008 közötti évjáratokhoz, kivéve az X-Drive és M3 modelleket. A limo, coupé és touring változatokhoz tervezve, különös tekintettel az összkerékhajtású modellekre. A csomag tartalmaz két VA menetes lengéscsillapítót és rugót, valamint két HA menetes lengéscsillapítót és rugót, valamint egy beállító kulcsot a könnyű telepítéshez.

Tegye autóját még dinamikusabbá és kényelmesebbé a Jom Redline coilover felfüggesztéssel, amely megadja az egyéni stílust és vezetési élményt, amit keresett!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145775985

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Kereskedés)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn