Teljesen új Toyota Lhm200SC mérleges raklap emelő béka Eladó

999 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Gyártási év:
2019

Kilométeróra állása:
1

Állapot:
Új, újszerű

Leírás

Bontatlan dobozban 35% kedvezménnyel Toyota Lhm200SC mérleges raklap emelő béka eladó. Ár: bruttó 999.990 Ft számlásan (a gyár honlapján ugyanez bruttó 1.773.697 Ft, vagyis 35%-al olcsóbban vásárolható meg tőlünk). A terméket soha nem használtuk, ezért eladásra kerül.
A raklapemelő Budapesten is átvehető.

A raklapemelő békáról bővebben:
A beépített mérleggel rendelkező BT Lifter Lhm200SC a kézi hidraulikus emelőkocsi és egy pontos mérleg mérleggel rendelkező ellenőrző eszköz előnyeit ötvözi.

Ezzel az ügyes berendezéssel már rakodás vagy szállítás közben megmérhető a raklapok és más egységrakomány képző eszközök és a rajtuk lévő rakomány tömege, mellyel időt és erőfeszítést takaríthat meg. Az Lhm200SC teherbírása 2000 kg.

A gyártás során hegesztőrobotokat, és egyenletes bevonatot biztosító porszórást alkalmaztak. A zsírkenésű perselyek pedig hosszú, üzemidőt biztosítanak. Opcionálisan, a gép még sokoldalúbbá tehető a beépített nyomtatóval és a kereskedelmi használatra hitelesített OIML III osztályú mérleggel.

Tulajdonságok:
- Nagy pontosságú (+/- 0,1 kg) beépített mérleg a kezelési folyamatok rugalmassá tétel érdekében
- Ideális terhek egyidejű mozgatásához és leméréséhez
- Ideális megoldás ipari és kereskedelmi használatra
- Ötször hosszabb ideig kitart, mint más márkák
- A cserélhető akkumulátor 35 órán keresztül használható egy feltöltéssel, ugyanakkor töltés közben hagyományos kézi palettázóként is használható a béka
- Segít elkerülni, hogy a teherautók túl legyenek terhelve
- Komissiózás közben ideális megoldás a súly ellenőrzésére
- Zsírozó gombok biztosítják a hosszú élettartamot
- Az ívelt, polimer bevonató vezérlőkar a legergonómikusabb fogást biztosítja

A BT Lifter kézi palettázó targoncák immár több mint 60 éve jelentik az etalont a strapabírás és a teljesítmény terén. Ezen értékek mentén alakította ki a Toyota a kézi villástargonca-választékát. Ezek a speciálisan erre szakosodott svédországi gyárban készülő, kiváló minőségű targoncák bizonyultak a legtartósabbnak élettartamuk a munkaciklustesztek tanúsága alapján akár ötszöröse más targoncákénak.
Az összehasonlítható gépekkel végzett tesztek eredménye alapján más kézi palettázó targoncák több mint ötször gyakrabban szorulnak elhasználódás miatti cserére, mint a BT Lifter típuscsalád tagjai.

A Toyota kézi targoncáinak hosszú élettartama a megfelelő kenést lehetővé tevő akár 12 zsírzási pontnak, a masszív tolórudaknak és a vázkeret robotizált hegesztésének köszönhető.

Egyenletes, megbízható süllyesztés

A rozsdamentes acél szelepekkel szerelt BT süllyesztésszabályozó rendszer egyenletes süllyesztést tesz lehetővé, illetve a gép tartós és problémamentes üzeméhez is hozzájárul.

További info:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143390200

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn