Egyedi ajánlat!

Magasan ülés csípő műtét után

6 590 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 10., 00:47

Leírás

Ha Ön csípő protézist kapott, a műtét után fontos hogy ne üljön alacsony gépkocsiba!!!
Ne üljön alacsony székre, fotelbe sem
hiszen ezzel a csípőízületet túlhajlítja.
Mindezekre figyelemmel megvételre kínálom első tulajdonos nem dohányzó magánszemélyként Magyarországon forgalomba helyezett mindössze 47.911 kilométert futott, kitűnő állapotú, télen garázsban nyáron napfény és esővédett beállóban tartott Nissan X-Trail 1.6 dCi 4x4 tipusú, legmagasabb Tekna felszereltségű városi terepjárómat, világos bézs színű bőr kárpittal, króm csomaggal, panoráma napfénytetővel és 2026 március 30-ig érvényes forgalmi engedéllyel, éves autópálya matricával, egy ilyen felszereltségű, azonos jármű jelenlegi árának egyharmadáért.
Az autó magas építésű és nem azért terepjáró mert terepen kell használni, hanem azért mert mind a vezető mint utasai üléspozíciója magasabb az átlagos személygépkocsiknál.
A kuplung pedálja megnagyobbított. A kuplung funkció egy műbizonylattal igazolt berendezéssel a jobb kézre került felhozásra, vagyis ha a gyógyulás kezdeti szakaszában esetleg a bal láb izomzata még nem kellően erős, úgy a vezető a jobb kezével működtetheti a tengelykapcsolót. Ez a berendezés úgy került kialakításra, hogy a normál gépjárművezetést nem akadályozza. A családtagok a járművet hagyományos módon használhatják, őket a berendezés ebben nem gátolja, de egyszerűen ki is szerelhető. Érdeklődésre további adatokat küldök, megtekintés egyeztetett időpontban.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147613834

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn