2023 Sting 535 Pro Új 8 fős motorcsónak (hajó)

3 990 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 15., 20:01

Tulajdonságok

Vízijármű típusa:
Motorcsónak

Leírás

Sting 535 Pro kiállítási új hajó eladó egyedi burkolattal!

543 cm hosszú, 225 cm széles és 8 fő befogadására alkalmas, kiállításra készült, általunk egyedileg tervezett és lerakott Cerdeck burkolattal.

A hajó nagyon szép formájú, erős és minőségi anyagokból van gyártva hatalmas méreteinek köszönhetően nincs hasonló a piacon amit ennyire komfortos használatra lehetne alkalmazni. Horgászat, családi séta hajózás, avagy cégként a hajóztatás is a 8 fő befogadó képességnek köszönhetően kivitelezhető. 50Le lehet motorizálni, zárható rekeszek, hátsó üléssorban 2 db 22 Literes tanknak vagy beépíthető tanknak van bőven hely, akkumulátor előkészítés-főkapcsolóval, önürítő fedélzettel, kormánykerékkel, 4 db fehér fenderrel, teljes kötélzettel, első piros-zöld-hátsó fehér LED világítással, létrával, horgonnyal amit az ár tartalmaz.

Cerdeck burkolat, ami benne van a hajóban az ausztriai Tulln-ban megrendezett hajókiállításra készítettük egyedi "elektromos" témájú mintát követve.
A hajóhoz van egy új Brenderup Basic 1300 fékes hajószállító friss műszakival, amivel 6 méterig lehet hajót szállítani, de ha nincs rá szükség, akkor a szállításban természetesen tudok segíteni.

Legutolsó sorban, ha a hajót elektromosként szeretnéd használni, akkor megépítjük számodra 6 nap alatt, tolórudas kormányművel, motorral, akkumulátorokkal és töltővel.

A hajóról, futóról és elektromossá alakításról is állítunk ki számlát a leendő tulajdonosnak.

Sting 535 Pro ára: 3.990.000Ft+Áfa
Kérhető Brenderup basic 1300 friss műszakis hajószállító utánfutóval és akár elektromossá alakítással (motor, akku, töltő) együtt is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147090173

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn