Elektromos kerékpár ADO A16 új

299 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 11., 01:18

Leírás

Eladó egy új elektromos összecsukható kerékpár ADO A16 XE fehér.  350 W-os szénkefe nélküli motor sebességváltóval + Shimano 7 sebességes, 7,8 Ah-s cserélhető akkumulátor es most grátisz+ akumlator. Teljesen felfüggesztett alumínium konstrukció, 16p kerekek, tárcsafékek, vízálló, LED lámpák, LED kijelző, usb port a töltéshez, terhelhetőség 120 kg, hatótáv 70 km, sebesség 25-35 km/h, állítható magasságú gél ülés + kormány + telefon tartó.  Alkatrész garancia.  Azonnal elérhető.


 Az almenüben küldöm a zéró indítás, nagyobb sebesség, pedál asszisztens kikapcsolási utasításait - úgy működik, mint egy motor, gyalogos mód...


 Azonnali átvétel Személyes átvétel megbeszélés szerint egész nap 7-19 óráig, hétvégét is beleértve. Több infó telefonon: .


 Minden kerékpárt ellenőriznek - a funkcionalitást, a csomagolás és a tartozékok teljességét.  Frissítés, gyorsító telepítés, feloldás, p-beállítások már benne vannak az árban.

 Személyes átvételkor magától értetődő az összeszerelés, a fékállítás, a p-beállítások, a gumifelfújás, a típusok és a tanácsok.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146980027

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn