Elektromos kerékpár ADO Air 28 blue Új!

535 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Eladó egy új gyönyörű elektromos kerékpár ADO Air 28 Blue. 250 W-os szénkefementes motor, Samsung zárható akkumulátor 36V 9,5 Ah, hatótávolság 100km, ultra könnyű, súly mindössze 21kg!, terhelhetőség 120kg, sebesség 25km/h, hajtás: karbonos ékszíj ami karbantartást nem igényel kenést és nem lesz koszos a ruha a láncról, hidraulikus tárcsafékek, felfüggesztés, nyomaték terhelés érzékelő 37N.m. (nem hétköznapi pedál senzor), IPX5 vízállóság, IPX7 kijelző, led szenzoros! lámpák, led kijelző, okos alkalmazás különféle funkciókhoz és frissítésekhez. Hátsó fogasléc, sárvédők, töltő a csomagban + lehetőség stílusos és praktikus első kosár vásárlására. Lehetőség tisztán elektromos üzemmódra váltásra (nemzetközi változat), azaz hibridre, pedálozás nélkül + kombinált pedálrásegítés.

Pótalkatrészek garanciális.

Azonal elérhető. Csak személyes átvétel Komáromban vagy észak Komárnoban megbeszélés szerint egész nap 7-19 óráig, hétvégét is beleértve.

Minden kerékpárt ellenőrzok - a funkcionalitást, a csomagolás és a tartozékok teljességét. Az árban már benne lévő p-beállítások frissítése.
Személyes átvételkor magától értetődő az összeszerelés, a fékállítás, a psettings-beállítások, a gumifelfújás, és tanácsok..
Ára most 535.000ft.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145806799

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn