Pioneer 2db mélyláda 150w/db igazi vintage ritkaság 16cm

44 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes házhozszállítás

Leírás

Pioneer 2db mélyláda 150w/db igazi vintage ritkaság

Ritka Kincs a Zene Világában: Két nagyon ritka Pioneer mélyláda, mintha két fehérholló lenne az autózás világában. Egyedi és különleges, mint az igazi ritkaságok.

Erőteljes Teljesítmény: Mindkét mélyláda 150W teljesítménnyel rendelkezik, ami összesen 300W igazi erejét jelenti. Meglepően kompakt méretével hatalmas hangzást biztosít.

Kompakt és Rugalmas Kialakítás: Az 16cm mélysugárzókkal szerelt láda bárhol elhelyezhető, állítva vagy fektetve egyaránt. Rugalmas kialakítása lehetővé teszi, hogy minden autóban helyet kapjon.

Csúcsminőség és Megbízhatóság: A Pioneer márkától megszokott csúcsminőség és megbízhatóság garantálja, hogy minden hangzás élethű legyen és minden zenei élmény valóra váljon.

Vintage Kuriózum: Ezek a ládák nemcsak autós mélyládák, hanem igazi vintage kuriózumok is, amelyek időtlen stílust és eleganciát sugároznak.

Magas Igényeket Kielégítő Teljesítmény: A megfelelő erősítővel és rendszerbe illesztve ezek a mélyládák a legmagasabb igényeket is kielégítik, akár a legvájtabb fülűek számára is.

Ezek a Pioneer mélyládák nemcsak hangszórók, hanem valódi zenei élmények közvetítői, amelyekkel az autóban töltött idő is felejthetetlenné válik.

Zenei Élmény Minden Úton: Legyen szó hosszú útról vagy városi kiruccanásról, ezek a mélyládák minden úton kiválóan teljesítenek, és emelik az autózás élményét.

Professzionális Hangmérnökök által Hangolt: A hangmérnökök által finomhangolt hangzás garantálja, hogy minden zenei műfaj életre keljen, és az autó belsejében lévő koncertteremmé változzon.

Könnyű Telepítés és Használat: Egyszerűen telepíthető és kezelhető, így az autóban töltött idő fókuszában mindig a zene és a kikapcsolódás áll.

Egyedi Megjelenés: A Pioneer mélyládák stílusos megjelenésükkel és egyedi designjukkal kivívják a figyelmet, és díszítik az autó belsejét.

Magas Minőségű Anyagok: A legmagasabb minőségű anyagokból készültek, így hosszú élettartammal és megbízhatósággal rendelkeznek, hogy hosszú távon is élvezhesd a kiváló hangzást.

Köszönöm hogy megnézted a hirdetésemet :)

A képek magukért beszélnek !

próba miatt mindenképpen ajánlom a személyes átvételt.

Természetesen háztól-házig szolgáltatással tudom küldeni, itt jófogáson megtudod rendelni !

Az ár tartalmazza a szállítási költséget, amit a csomag átvételekor kell kifizetni.

Nézz körül a termékeim között hátha találsz még valami neked valót. Természetesen több termék vásárlása esetén kedvezményt tudok adni !

Minden kérdésre próbálok a lehet leghamarabb kielégít választ adni.

Mivel használt termék : Garancia - visszavásárlásra nincs lehetség !!

Az adatokat más egyéb oldalról másoltam típus szerint emiatt az elírás - tévedés jogát fentartom !!

Ha nem ismered a típust akkor rendelés nézz utána kérlek, mert utólagos reklamációt nem fogadok el !

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146203431

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn