290 db-os szerszámos szekrény Lincos DK-61290GSH

263 592

Ft

Feladás dátuma:

ápr 11., 14:01
Kereskedés

Leírás



Leírás
Nagy kapacitásával és 7 tágas fiókjával ez a szerszámos szekrény bőséges tárolóhelyet kínál a szerszámok és felszerelések széles skálájának. Függetlenül attól, hogy csavarkulcsokat, csavarhúzókat, foglalatokat vagy egyéb szerszámokat kell tárolnia. A robusztus felépítés biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot, így megbízható választás személyes és professzionális használatra egyaránt. Minden fiók átgondolt kialakítású, simán csúszó csúszdákkal rendelkezik, így könnyedén hozzáférhet szerszámaihoz.

A szekrényhez mellékelt 290 darabos szerszámkészlet az alapvető szerszámok széles gyűjteményét tartalmazza, biztosítva, hogy mindennel rendelkezzen, amire a projektek széles skálájához szüksége van. A kulcsoktól és fogóktól a csavarhúzókig és hatszögletű kulcsokig ez a készlet különféle feladatokhoz és javításokhoz nyújt fedezetet.

A szerszámszekrényt úgy tervezték, hogy a munkaterület tisztán és zűrzavarmentesen maradjon. A kijelölt rekeszekkel és tálcákkal könnyen rendszerezheti és kategorizálhatja szerszámait, biztosítva a gyors és hatékony hozzáférést, amikor csak szüksége van rájuk. Ezzel értékes időt takarít meg, és kiküszöböli a rosszul elhelyezett szerszámok keresése miatti frusztrációt.

A masszív fogantyúkkal és simán gördülő görgőkkel felszerelt szerszámszekrény hordozhatóságot és mobilitást kínál. Könnyedén mozgathatja műhelyében, garázsában vagy munkahelyén, és bárhová magával viheti szerszámait.

Műszaki adatok
7 fiók
290 db-os szerszámkészlet
Masszív felépítés
Simán csúszó csúszdákkal
Masszív fogantyúk és simán gördülő görgők

Termék csomagolás
Csomagszám Méretek Súly
1 110 x 50 x 86 cm 86 kg

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146991888

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn