AL KO ATC lakókocsi, trailer menetstabilizáló

300 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Eladó 4 db vadonatúj AL-KO ATC lakókocsi vagy trailer menetstabilizáló készülék. Különböző súlyú egy és duplatengelyes lakókocsikhoz trailerekhez tudok ATC berendezést adni. Az ár 1 db ATC re vonatkozik. Egy év garanciával.

Amikor a lakókocsit felkapcsolja autójára, az ATC elvégez egy tesztet, majd a visszajelző LED zöld fénye jelzi a tökéletes működést. Mechanizmusa hasonló a személyautókba épített ESP berendezéshez. A lakókocsi veszélyes belengése szinte minden esetben a szerelvény borulásához vezet, mert az ide-oda faroló lakókocsi a vontató járművet is felborítja. Erről az interneten több megrázó videó is található, amikor az utat elborítja a felborult, sokszor fejtetőre állt lakókocsi és a vontató jármű törmeléke, és a benne szállított személyes tárgyak, ruhák, edények, játékok, élelmiszerek, stb. A népszerű videomegosztó oldalon "lakókocsis balesetek", illetve " AL-KO ATC video" szöveget beírva meg tudja nézni az ATC működését, illetve az ATC nélkül bekövetkezett balesetek képeit is.

Az ATC beszerelésével megelőzheti ezt a súlyos balesetet, mert a vontatmány belengésekor az ATC automatikusan fékezni kezdi a lakókocsit így azonnal megszűnik a kígyózó mozgás, a szerelvény újra egyenesen halad, és nem végződik borulással a veszélyes helyzet.

A meghirdetett ATC berendezést külön költség nélkül felszerelem, és Tesztelve Adom ÁT.
Bolti ára 500eFt felett van szerelés nélkül.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144708584

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 37 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn