Autós kamera , Android , Iphone , tolatókamera (Új)

12 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 24., 18:55

Leírás

Eladó a képeken látható tolatókamera. Teljesen új, még az eredeti csomagolásában van bontatlanul. Százhalombattán átvehető, de a posta is megoldható.

Ez a termék 720p HD kamerát használ a képek rögzítéséhez az autó hátuljáról. A képet a képfeldolgozó tömöríti és wifin keresztül küldi a telefonra. A mobilalkalmazás dekódolja a fogadott videó adatokat, és megjeleníti a hátulnézet, a fénykép és a videó funkcióit. A termék beszerelhető az autó első, hátsó, bal és jobb holtterébe a biztonságos vezetés érdekében. Széles körben használják autókban, teherautókban, lakóautókban, pótkocsikban, személygépkocsikban, műszaki járművekben és egyéb járművekben. A termék könnyen telepíthető és költséghatékony videó megfigyelő. A nagy hatékonyságú képfeldolgozó chip használatával a kép tiszta és sima. A nagy teljesítményű wifi modullal a jel erős a hosszabb átviteli távolságnál is.

Jellemzők:

1. Nagy teljesítményű chip: A nagy teljesítményű képfeldolgozó chip kiváló minőségű képeket biztosít, magas képsebességet és valóban nagy felbontást és kimagasló minőséget ér el.

2. Hátsó nézet: Tolatáskor kattintson a mobiltelefon APP-ra, hogy belépjen a tolató videó felületre, és parkolja le az autót.

3. Elektronikus visszapillantó tükör: Vezetés közben kattintson a mobiltelefon APP-ra, hogy belépjen a visszapillantó videó felületre, és megtekintheti a valós idejű visszapillantó videót.

4. Előlnézet és oldalnézet: Beépíthető a jármű első, hátsó, bal és jobb holtterébe, és valós időben figyelheti ezeket a holttereket.

5. Új átviteli mód: Az intelligens eszközök és kamerák WiFi-n keresztül kapcsolódnak egymáshoz, hogy valódi nagy felbontású tolatóképmegjelenítést érjenek el, és elkerüljék a nehézkes testkábelezést. Széles körben használják autókban, személygépkocsikban, haszongépjárművekben, teherautókban, mérnöki járművekben és egyéb szállítóeszközökben.

6. Nincs forgalom: A kamera bekapcsolása után automatikusan létrejön egy WiFi hotspot, és a mobiltelefon hálózati forgalom nélkül képes nagy felbontású videó streamelést elérni. Újraindítás után automatikusan csatlakozik a mobiltelefonhoz, ami kényelmesen használható.

7. Képek készítése: Az alkalmazás képes képeket készíteni, menteni és lejátszani az okoseszközön.

8. Videó mentése: Az intelligens eszköz APP képes képeket rögzíteni és menteni, videó- és videómegosztást végezni, valamint fontos videoadatok biztonsági mentéseit menteni.

9. Videó lejátszása: Az okoseszköz oldalán az alkalmazás le tudja játszani az okoseszköz memóriájában lévő videofájlokat, és le tudja játszani a felvételi jelenetet.

10. Éjszaka ha nincs világítás: Az autó hátulnézete jól látható a sötét környezetben, így biztonságosabb az éjszakai vezetés és tolatás.

11. Széles látószögű objektív: 170 fokos nagylátószögű objektív, az autó hátsó panorámájának széles látószögű lefedésére szolgál.

12. Vízálló: IP67 vízálló szabvány.

Műszaki adatok:

Vezető vonal: Igen
Lencse anyaga: Üveg
Videokábel hossza: 2M,6M
Anyag: Műanyag
Anyagtípus: Abs
Vezetékes vagy vezeték nélküli: Vezeték nélküli
Típusa: Jármű biztonsági kamerák

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147323371

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn