Defekt gyorsjavító gumi javító készlet 6 részes autó, motor, kerékpár

3 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb

Leírás

Defekt gyorsjavító készlet eladó. Profi, gumisok által is használt gyorsjavító készlet, ami alkalmas gépjárműabroncsokba, motorgumi abroncsokba vagy kerékpárabroncsokba került szög, csavar, egyéb tárgy által okozott defekt helyszínen történő javítására, a kerék és a gumi leszerelés nélkül és a levegő leeresztése nélkül. A helyszíni javítás után nincs szükség várakozási időre, az út folytatható a megfelelő guminyomás helyreállítása után, vagy a még elégséges guminyomás megléte esetén.

Nem tud eljutni a gumiszervízbe a defektes abronccsal és nincs kedve vagy lusta kereket cserélni defekt esetén? Nem akarja összekoszolni magát a pótkerék felszerelésével?
Nincs ideje a kerékcserére, siet valahova?
Nem akarja lekésni a tárgyalását, repülőgépét, találkozóját, üzleti megbeszélését vagy randevúját?
Nem akarja magát összesározni, összepiszkolni, vagy nem akar megázni az esőben, hóban a hosszú és fárasztó kerékcsere ideje alatt?
Nincs alkalmas szilárd talaj a kocsi megemeléséhez, az emelő biztonságos használatához?

Akkor ezt a gumi gyorsjavító szettet pont Önnek találták ki. A helyszínen 10 perc alatt megjavíthatja saját gumiabroncsát, amely defektes lett. Szakértelmet nem igényel, a szettben lévő szerszámok használata rendkívül egyszerű és gyors, gyerekjáték. A gumiszervízben gumijavításra kifizetett összegért Öné lehet ez a gumi gyorsjavító szett, amelyet a későbbiekben is használhat, mert a defektbe behúzott javítószál külön is rendelhető, ha elfogyott.

A 6 db-os szett tartalma:
1 db defekt tisztító és sorjázó ár
1 db defekt javítószál behúzó szerszám (tű)
3 db defekt javítószál
1 db folyékony gumiragasztó tubusban.

A gumisok is ugyanezt a gumijavító szettet használják abroncs levétel nélküli gumijavításra. Most Ön által is elérhető ez a profi készlet.

Fontos: A termék csak a gumi profilfelületén (futófelület) keletkezett defekt javítására alkalmas és bizonyos méretű lyukig (szög, csavar, hasonló méretű sérülések, lyukak). Nem alkalmas a gumi oldalfalán keletkezett defekt vagy sérülés javítására és nem alkalmas a futófelületen vagy az oldalfalon keletkezett vágott sérülés javítására. Ilyen esetben új gumiabroncsot kell venni. (A gumiműhelyekbe víve az ilyen sérült abroncsot, ott is azt fogják mondani, hogy új gumit kell venni.)

A termék raktáron van, személyes átvétel vagy postázás megoldható.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146562573

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn