Eladó motorkerékpár kipufogó bandázs, szalag

17 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 22., 08:21

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó egy 15 méteres, gyári, bontatlan csomagolásban lévő, fekete színű, motorkerékpár kipufogó szalag, bandázs. Elsősorban a különböző motorkerékpárok kipufogó leömlőinek burkolsára szolgála, ha azok már erőteljesen elszíneződtek, esetleg felületük rozsdásodott, vagy egész egyszerűen a moci gazdája dizájnosabb kinézetet szeretne. A szalag hosszúsága 15 méter, a dobozában van még 4 db. fém rögzítőbilincs is. Mindegyik anyag hőálló, a műszaki jellemzőit nem szeretném felsorolni, mert aki ilyen iránt érdeklődik, az vagy ismeri, vagy pedig az enyémnél szakszerűbb leírást fog találni a neten.
A bandázst 2022-ben vásároltam a Shox-ban 22.000.-Ft. ellenében, de nem használtam fel, mert az aktuális motoregyed időközben elkelt, így ez megmaradt (még a blokk s benne van a csomagolásban).
A szalag ára 17.000.- Ft., melyet nem irányárnak szánok. Személyesen Sülysápon vehető át, vagy a vevő költségére postázom, esetleg Foxpost-on keresztül feladom, kérem, hogy erről a megadott elérhetőségen vagy Jófogás üzenetben egyeztessünk.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésem, további tárgyakat is hirdetek eladásra, amennyiben érdeklődik, akkor azokat is meg tudja tekintve a Hirdető adatlapja, További hirdetései fülre kattintva.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141061796

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn