Fiat Ducato 2.3 Mjet MWB 3.3 t Start&Stop MTA F...

3 480 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 19., 14:34
Kereskedés

Tulajdonságok

Gyártási év:
2015

Kilométeróra állása:
389000

Állapot:
Normál állapotú

Leírás

Megtekinthető: 2120 Dunakeszi Fő út

Cégeknek Akár Fix 5%-os Finanszírozás! Érvényes EU-s Adószámmal Rendelkező Külföldi Cégeknek Nettó Áron Is Elvihető! Pénz Visszafizetéssel Garantált Futásteljesítmény! A gépkocsi akár hivatalos billencs felépítménnyel is megvásárolható, ami természetesen nem képezi a vételár részét, de a teljes körű ügyintézését elvállaljuk, ezek árát személyes megtekintéskor tudjuk leegyeztetni. Eladó egy megkímélt állapotú, 2 tulajdonos által használt Fiat Ducato 2.3 duplafülkés dobozos teherautó. Ez a gépjármű rendkívül megbízható és erőteljes, 131 lóerős motorral rendelkezik. Ideális választás mindazoknak, akik szállítási feladatokat, áruszállítást vagy építőipari munkákat végeznek. A Fiat Ducato híres a tartósságáról és sokoldalúságáról. A duplafülkés kialakítás lehetővé teszi, hogy egyszerre több személyt és rakományt is szállíthasson. A dobozos felület nagy teret biztosít az áruk szállításához, és könnyen hozzáférhető hátsó ajtókkal rendelkezik, így könnyen betölthető és kipakolható. Az autó második tulajdonostól származik, ami azt jelenti, hogy gondosan karbantartották és kezelték. Minden szükséges szerviz és karbantartás időben elvégeztetett rajta, legutóbbi szervíznél komplett motorfelújításon esett át az autó, melyet számlával és Garanciával tudunk biztosítani, az alábbi alkatrészek voltak cserélve felújítva, motorblokk, hengerfej, Karter tömítés, Komplett vezérlés, gyertyák, porlasztó, kupplung szett, hengerfej tömítés, váltó és motorolaj csere történt rajta, így Önnek csak be kell szállnia és használni. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse és kipróbálhassa ezt a Fiat Ducato 2.3 duplafülkés dobozos teherautót! A feltüntetett vételár, nem tartalmazza a +27%-os általános forgalmi adót. Gyártási éve is 2015! A feltüntetett vételár a készpénzes vásárlásra vonatkozik. Beszámítás, vagy csere esetén, piaci, vagy eurotax ártól eltérő beszámítási igénynél az autó készpénzes ára mindössze iránymutató. Járműveink csere ára- az új autóval érkezendő új plusz költségek miatt, mint javítás, takarítás, 6 hónap szavatosságvállalás és egyéb nem várt kiadások végett- plusz 1500 euro-val tudjuk biztosítani. Személyesen megtekinthető hétfőtől-péntekig 8:00-18:00-ig, szombat és vasárnap 10:00 és 16:00 között várjuk kedves ügyfeleinket. Autóink ingyenesen megtekinthetőek HD minőségben! Valamint minden járművünk alvázszáma is feltüntetésre kerül hirdetéseinkben. 10.000.000Ft-ig akár 0% befizetése mellett is igényelhető finanszírozás, részletekről érdeklődjön kollégáinknál.

Felszereltség: ABS (blokkolásgátló) - állítható kormány - ASR (kipörgésgátló) - centrálzár - elektromos ablak - elektromos tükör - fedélzeti komputer - fűthető tükör - immobiliser - ködlámpa - Manuális klíma - rádiós magnó - szervokormány - színezett üveg - térelválasztó - ülésmagasság állítás - vezetőoldali légzsák.

Egyéb információ: autóbeszámítás lehetséges - azonnal elvihető - második tulajdonostól - nem dohányzó - szervizkönyv - törzskönyv - 20%-tól elvihető

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147187505

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn