Ford Orion MK1 ('83-'86) hátsó lámpák (változatos állapotúak)

4 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Ford

Leírás

Együttesen eladó jelképes, 4000 Ft-os összegért a képeken látható 2 jobbos, 1 balos hátsó lámpa, 3db égőfoglalat és szigetelő gumi MK1-es Ford Orion-hoz. Személyesen Törtelen vehetőek át.

Az egyik jobbos lámpa teljesen hibátlan, az önmagában is simán megér ennyit, amennyit kérek ezért a teljes csomagért (a tökéletesen működő égőfoglalatokról nem is beszélve).

A balos lámpa sérülése a második képen látható, ez még könnyen orvosolható, ha belülről kinyomja az ember a törést és színezett műgyantával ráhúz egy javítást, a fekete csíkozásnak hála optikailag könnyen lecsalható a javítás.

A másik jobbos lámpa sérülése a harmadik fényképen látszik, a sarka le van törve sajnos. Ez se annyira tragikus eset, ugyanis a saroktörés nem érte el annyira a piros búrát, csak a fekete kontúrcsíkot, kis kézügyességgel ez is visszaépíthető még.

A tervem az volt ezekkel a hátsó lámpákkal, hogy felújítom őket, de mostanában nem igazán van hozzá időm, helyem és inspirációm, illetve szeretném kicsit leépíteni a Ford alkatrész gyűjteményemet. Persze nem halok bele, ha nem kell senkinek, el tudom rakni, de inkább levennék egy plusz gondot a nyakamból.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146663900

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn