Ford Orion MK2 ('86-'90) hátsó lámpapár (felújított)

10 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Ford

Leírás

Eladó ez a gondosan felújított, csodaszép állapotú Ford Orion MK2-höz való hátsó lámpa pár, melyet személyesen Törtelen lehet átvenni, de igény esetén postázok is, illetve elviszem, ha az illető útba esik nekem. A 10 zer Ft-os ár a párra értendő és csak együtt eladó.

A lámpákat Miskolc mellett, egy kisvárosban vettem több másik cuccal együtt. A pasas, akitől vettem a cuccokat, egy barátjának a fészeréből mentett ki kidobás elől Ford, VW és Mercedes-Benz lámpákat, ezek közt a cuccok közt voltak ezek az Orion lámpák is. Kifejezetten felújítási céllal hoztam el ezeket, mert szeretem a szabadidőmet azzal eltölteni, hogy műanyag lámpákat javítok meg, illetve polírozok ki.

Ezek az Orion lámpák kaptak egy alapos csiszolást P1500-as papírral kezdve, majd ötszázasával haladtam felfele, mígnem a P3000-es papírral befejeztem ezt a felületkezelési műveletet. Csiszolás közben fokozottan odafigyeltem a lámpabúrán lévő azonosítókra, hogy azok ne essenek a csiszolás áldozatául. A csiszolás után fényesítő polírpasztával, egy közepesen durva polírkoronggal és egy polírozógéppel kifényesítettem a lámpákat. A polírozás után kapott még egy alapos mosást, hogy ne legyen a hátulja se dzsuvás és ennyi, ilyen lett.

Sajnos a képek nem adják jól vissza a lámpák szépségét (telefon kamerával fotóztam, aminek a színegyensúlya nem a legjobb), de ténylegesen csodaszépek lettek, én büszke vagyok a végeredményre. Nem csak szépek, de a polírozás hatására kellemes a tapintásuk és sokkal jobb lett a vízlepergető hatásuk (a vízcseppek se fognak ráégni UV alatt, mert idő előtt le tud róla folyni). Az eredeti tömítésük is rajtuk van, nem szükséges a cseréjük, meglepően jó állapotban maradtak meg azok is. Égőfoglalatok nem kontakthibásak, viszont a vevőre vár a feladat, hogy új izzókat rakjon bele (egyik ugyanis teljesen üres és nekem nincsenek most itthon izzóim). Illetve egyes csavarfelfogatások hiányoznak, de igény esetén tudok azt belerakni más, itthon lévő Orion lámpákból.

Az égők utólagos vásárlását és a beszerelést leszámítva semmilyen munka nincs már ezeken a lámpákon, tökéletes ékszer az Orion-ok hátfalára, öröm lesz ezekkel a lámpákkal nézegetni az autó hátulját.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146663817

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn