Ford Transit 2.2 TDCi 350 LWB Ambiente RWD.Óriá...

6 270 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

jún 27., 19:07
Kereskedés

Tulajdonságok

Gyártási év:
2015

Állapot:
Normál állapotú

Kilométeróra állása:
195598

Leírás

Megtekinthető: 2120 Dunakeszi Fő út

Fix Forint Alapú Finanszírozás! Pénz Visszafizetéssel Garantált Futásteljesítmény! Ford Transit Dupla Hátsókerékkel - Az Üzleted Megbízható Támogatója! Évjárat: 2015 Kilométeróra állása: 195.000 Motor: 2.200 ccm, 125 lóerő. Váltó: Manuális. Klíma: Igen. Állapot: Kifogástalan, Szerviz könyvvel. Plató Mérete: 4,2 m. Magyarországi Autó. Egy Tulajdonos Használta. Fő Jellemzők: Ez a Ford Transit egy valóságos munkatevékenységek számára optimalizált jármű, amely a megbízhatóságot és az erőt kombinálja. Dupla Hátsókerék: Biztosítja a stabil és erős vezetést, különösen terheléssel. Erősített Alváz: Az erősített alváz kiváló tartósságot és terhelhetőséget biztosít. Erősített Futómű: Az erősített futómű ideális a nehéz terhek szállításához. Klíma: A klíma gondoskodik a kényelmes vezetésről a legváltozatosabb időjárási körülmények között. Magyarországi Autó: Az autó Magyarországon vásárolt és forgalomba helyezett. Egyéb Fontos Információk: Az autó rendszeresen karbantartott, a szervizkönyvben minden bejegyzés megtalálható. Ár: Az ár az autó minőségét és a megbízhatóságot tükrözi. Ez a Ford Transit kiváló választás minden vállalkozásnak vagy munkavégzőnek. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! A Feltüntetett Vételár Nem Tartalmazza A +27%-os Általános Forgalmi Adót. Kilométer garancia keretein belül felelősséget vállalunk az adásvételkor rögzített óraállás valódiságáért és ha a későbbiekben kiderülne, hogy az nem volt valós, akkor a teljes vásárláskori vételárat visszafizetjük. A feltüntetett vételár a készpénzes vásárlásra vonatkozik. Beszámítás, vagy csere esetén, piaci, vagy eurotax ártól eltérő beszámítási igénynél az autó készpénzes ára mindössze iránymutató. Járműveink csere ára- az új autóval érkezendő új plusz költségek miatt, mint javítás, takarítás, 6 hónap szavatosságvállalás és egyéb nem várt kiadások végett- plusz 1500 euro-val tudjuk biztosítani. Személyesen megtekinthető hétfőtől-péntekig 8:00-18:00-ig, szombat és vasárnap 10:00 és 16:00 között várjuk kedves ügyfeleinket. Autóink ingyenesen megtekinthetőek HD minőségben! Valamint minden járművünk alvázszáma is feltüntetésre kerül hirdetéseinkben. 10.000.000Ft-ig akár 0% befizetése mellett is igényelhető finanszírozás, részletekről érdeklődjön kollégáinknál.

Felszereltség: ABS (blokkolásgátló) - állítható kormány - ASR (kipörgésgátló) - centrálzár - csomag rögzítő - elektromos ablak - elektromos tükör - fedélzeti komputer - fűthető tükör - immobiliser - isofix rendszer - ködlámpa - Manuális klíma - rádiós magnó - riasztó - szervokormány - színezett üveg - tempomat - ülésmagasság állítás - vezetőoldali légzsák.

Egyéb információ: autóbeszámítás lehetséges - azonnal elvihető - első tulajdonostól - garázsban tartott - keveset futott - nem dohányzó - szervizkönyv - törzskönyv - 20%-tól elvihető

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148711290

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Kereskedés

Utoljára aktív: 18 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn