Ford Transit Custom 2.0 TDCi 320 L1H1 Trend NIN...

6 499 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

szept 25., 17:44
Kereskedés

Tulajdonságok

Gyártási év:
2017

Állapot:
Új, újszerű

Kilométeróra állása:
100000

Leírás

Megtekinthető: 2120 Dunakeszi Fő út

Nincs +ÁFA! Cégeknek akár fix 5%-os finanszírozás! Eladó egy több évre magára hagyott, majd ezek után teljesen feljavított Ford Transit Custom kisteherautó, amire túlzások nélkül egy kisebb vagyon lett ráköltve, ami első sorban a motorhibájának köszönhető, arról viszont nem tudni, hogy előzménye, vagy következménye a sok éves állásnak. Cserélve, illetve felújítva a következő alkatrészek lettek, melyekről természetesen a számlák is rendelkezésre állnak. Komplett vezérlés, hengerfej és azok sallangjai, porlasztók, klímakompresszor és klímarendszer, olajszivattyú, kormányszervo, adblue rendszer, generátor, fékek és kézifék kötelek, valamint a fékszervo és természetesen az olajak és szűrők cseréje sem maradt el. Mindezek után megkapta a friss, szigorított NKH-s vizsgát is, ami további biztonságot jelent az új tulajdonosa számára és garanciát, hogy egy jó ideig, teljesen költség és hiba mentesen használhatja a gépjárművet. Hibátlan műszaki állapota mellett, esztétikailag is rendbe lett téve, így a karosszériáját húzás, vagy sérülés nem csúfítja, utastere is kulturált és dohányfüst mentes. Ha tényleg egy teljesen költségmentes kisteherautót keres, amit azonnal használatba tud venni, akkor ez az Ön autója. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Személyesen megtekinthető hétfőtől-péntekig 8:00-18:00-ig, szombat és vasárnap 10:00 és 16:00 között várjuk kedves ügyfeleinket. Autóink ingyenesen megtekinthetőek HD minőségben! Valamint minden járművünk alvázszáma is feltüntetésre kerül hirdetéseinkben. 10.000.000Ft-ig akár 0% befizetése mellett is igényelhető finanszírozás, részletekről érdeklődjön kollégáinknál.

Felszereltség: ABS (blokkolásgátló) - állítható kormány - ASR (kipörgésgátló) - CD-s autórádió - centrálzár - csomag rögzítő - elektromos ablak - elektromos tükör - fedélzeti komputer - fűthető tükör - HIFI - immobiliser - isofix rendszer - ködlámpa - könnyűfém felni - Manuális klíma - rádiós magnó - riasztó - szervokormány - színezett üveg - tempomat - térelválasztó - tolatóradar - ülésmagasság állítás - vezetőoldali légzsák - vonóhorog.

Egyéb információ: autóbeszámítás lehetséges - azonnal elvihető - első tulajdonostól - garázsban tartott - keveset futott - nem dohányzó - szervizkönyv - törzskönyv - 20%-tól elvihető

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150476845

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Kereskedés

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn