Humzor NL500 teljes értékű autódiagnosztikai eszköz OBD2 Scanner

59 000

Ft

Feladás dátuma:

jún 18., 17:40
Szállítással is kérheted

Leírás

Eladó a képen látható teljesen új Humzor NL500 teljes értékű professzionális autódiagnosztikai eszköz élethosszig tartó frissítéssel és használattal, tehát nem tartalmaz semmi rejtett költséget.

Mi az a Humzor NL500? Az NL500 egy erős autódiagnosztikai eszköz teljes körű rendszerdiagnosztikai képességekkel, támogatva az OBD2 funkciókat és az automatikus VIN azonosítást. Kompatibilis az iOS, Android és Harmonyos operációs rendszerekkel, és használható különböző mobil eszközökön. Az NL500 Megfelelő Android vagy iOS rendszerrel használható, windows op rendszerrel nem használható.

Támogatott 17 nyelv:

Angol, olasz, görög, hagyományos, kínai, orosz, portugál, cseh, kínai, holland, német, koreai, lengyel, magyar, vietnámi, spanyol, japán, francia

A fejlett hardverrel és a felhasználóbarát felülettel felszerelt NL500 egyszerű és kényelmes működést kínál. Támogatja az egy életen át tartó ingyenes frissítéseket, biztosítva, hogy mindig hozzáférhess a legújabb funkciókhoz és járműmodellekhez.

Különféle gyakori speciális funkciók ABS visszaállítása: egy jármű Antiblokkoló Fékerő-szabályozó Rendszerének (ABS) visszaállítása vagy átállítása. Ezt azért végzik, hogy visszaállítsák az ABS rendszert az alapértelmezett állapotára, vagy hogy töröljék azokat a hibakódokat vagy problémákat, amelyek befolyásolhatják annak működését. Az ABS rendszer visszaállítása azért szükséges, hogy biztosítsák az antiblokkolációs fék funkció helyes működését.

DPF visszaállítása: egy jármű Dízelrészecskeszűrőjének (DPF) visszaállítása vagy regenerálása.
Befecskendező kód: utal a benzinbefecskendezőkkel kapcsolatos specifikus kódolásra vagy programozásra egy jármű motorkezelési rendszerében.
Gázkar tanulás: utal a benzinbefecskendezőkkel kapcsolatos specifikus kódolásra vagy programozásra egy jármű motorkezelési rendszerében.
SAS visszaállítása: egy jármű Kormányszög-szenzorának (SAS) visszaállítása. Az SAS a jármű elektronikus stabilitásellenőrző (ESC) rendszerének kritikus alkotóeleme, amely segít a jármű stabilitásának fenntartásában, és megakadályozza a szélesebb kanyarok és más manőverek során bekövetkező kicsúszást.
Olaj visszaállítása: az olajcserére vagy olajszolgáltatási jelző visszaállítása a jármű fedélzeti számítógépében.
Tpms visszaállítása: a Gumiabroncs-Nyomáskövető Rendszer (Tpms) visszaállítása egy járműben.
Ó-dometer kezelése: a jármű ó-dometer olvasatának figyelése, rögzítése és karbantartása. Az ó-dometer egy eszköz, amely méri és megjeleníti a jármű azóta megtett teljes távolságát, mióta gyártásra került. További funkciók elérhetők.

Teljes OBD2 és Eobd funkció O2 érzékelő teszt: azon folyamatot jelenti, amikor egy jármű kipufogórendszerének oxigén (O2) érzékelőit tesztelik. Az O2 érzékelő teszt magában foglalja az oxigénérzékelők feszültségének vagy ellenállásának mérését és teljesítményük elemzését.

MIL kikapcsolása: az a cselekvés, amikor kikapcsolják a Malfunction Indicator Lamp (MIL) nevű hibajelző lámpát, amit általában "Check Engine Light"-nak ismerünk, a jármű műszerfalán. A MIL egy jelző, ami akkor világít fel, amikor a jármű fedélzeti diagnosztikai rendszere lehetséges problémát vagy hibát észlel az egyik járműrendszerben.

Kódok olvasása: az a folyamat, amikor egy diagnosztikai eszközt vagy szkennert használnak a jármű fedélzeti számítógépéből származó Diagnostic Trouble Codes lekérésére.

Kódok törlése: az a folyamat, amikor egy diagnosztikai eszközt vagy szkennert használnak a jármű fedélzeti számítógépében tárolt Diagnostic Trouble Codes törlésére vagy tisztítására.

Alkatrészteszt: az a diagnosztikai folyamat, amikor egy jármű rendszereiben lévő egyes alkatrészek funkcionalitását és teljesítményét értékelik.

Fedélzeti monitorozási teszt: azok a öndiagnosztikai tesztek, amiket egy jármű fedélzeti számítógépe végez a különböző rendszerek és alkatrészek működésének és teljesítményének monitorozására. A fedélzeti monitorozási rendszer, amely gyakran része az On-Board Diagnostics II (OBD-II) rendszernek, rendszeresen ellenőrzi az eltéréseket, hibákat vagy az elvárt értékektől való eltéréseket valós időben.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148524280

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn