Isuzu D-Max 2.5 LS Plus Online Értékesítés! Vég...

5 770 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Kereskedés

Tulajdonságok

Gyártási év:
2014

Kilométeróra állása:
241937

Állapot:
Normál állapotú

Leírás

Megtekinthető: 2120 Dunakeszi Fő út

Online Értékesítés! Pénz Visszafizetéssel Garantált Futásteljesítmény! Eladó Egy Magyarországon Újonnan Forgalomba Helyezett És Azóta Is Kizárólag Egy Tulajdonos Által Használt, Garantált 241.932 Kilométert Futott, Mindvégig Márkaszervizben Szervizelt És Karbantartott, A Legmagasabb Felszereltséggel Rendelkező, Isuzu D-Max LS PLUS. Az Isuzu 2.5-ös Dízel Motorok Megbízhatóságát, Remélem Mára MÁR Senkinek SEM Kell Bemutatnom, Hiszen MÁR Nagyon Régóta Több Típusban Is Bizonyítottak A Piacon. Motorja, Váltója, És Hajtáslánca Természetesen Teljesen Hibátlan, Onnan Semmiféle Csörgő-Zörgő Rendellenes Hangot Nem Lehet Hallani. EZ Nem Is Csoda Hiszen Szakszerű, Időszakos Szervizelését Kizárólag Szakszervizben Végeztették. Az Autó Nem Csak Műszakilag Olyan, Mint Új Korában, Hanem Esztétikailag Is. Karosszériáját Tekintve Semmilyen Nagyobb KARC, Vagy Horpadás Nem Csúfítja. Utastere Is Hűen Tükrözi A Futott Kilométerek Számát, Minden Porcikája Teljesen Gyári, Elhasználódásnak Nyoma Sincs. Hibátlan És Költségmentes Műszaki Esztétikai Állapota Mellett, Minden Igényt Kielégítő Felszereltséggel Is EL Van Látva. Extrái: Teljes Bőr Belső, Jéghideg Digitális Klíma, Elektromosan Állítható Vezető Oldali Komfort Ülés, Elektromos Ablakok Elöl-Hátul, Multifunkciós Bőrkormánykerék, 3.5T Vonóhorog, Tempomat, Fűthető Motoros Tükrök, Kapcsolható Összkerékhajtás, Sok Légzsák, Kartámasz, Rengeteg Tárolórekesz, Isofix, Távirányítású Centrálzár, ABS, ASR, ESP, Gyári Könnyűfém Felnik, Küszöbfellépők, stb. stb. Összes Gyári Kulcsával És Szervizdokumentációjával, Valamint Kilométer Garanciával Rendelkező, Egy Teljesen Gyári Állapotú, Leinformálható És Nyomon Követhető Előéletű Pickup, Mely Bárhol Megállja A Helyét. KM-Garancia Keretein Belül, Felelősséget Vállalunk Az Adásvételkor Rögzített Óraállás Valódiságáért És HA A Későbbiekben Kiderülne, Hogy Az Nem Volt Valós, Akkor A Teljes Vásárláskori Vételárat Visszafizetjük. A Vételár Gyári Felszereltséget Tartalmaz, Platóroló, Platófedél, Platódoboz Minden Járműhöz Biztosított, Külön Megegyezés Tárgyát Képezi, Bemutató Jelleggel Kerülnek Fotózásra, Illusztráció. A Feltüntetett Vételár, Nem Tartalmazza A +27%-os Általános Forgalmi Adót. Gyártási Éve: 2013 Személyesen megtekinthető hétfőtől-péntekig 8:00-20:00-ig, hétvégente 10:00 és 20:00 között várjuk kedves ügyfeleinket. Autóink ingyenesen megtekinthetőek HD minőségben! Valamint minden járművünk alvázszáma is feltüntetésre kerül hirdetéseinkben. 10.000.000Ft-ig akár 0% befizetése mellett is igényelhető finanszírozás, részletekről érdeklődjön kollégáinknál.

Felszereltség: ABS (blokkolásgátló) - állítható kormány - ASR (kipörgésgátló) - bőr belső - CD tár - centrálzár - csomag rögzítő - Digitális klíma - elektromos ablak - elektromos tükör - fedélzeti komputer - full extra - függöny légzsák - fűthető tükör - fűthető ülés - hátsó oldal légzsák - HIFI - immobiliser - isofix rendszer - kikapcsolható légzsák - ködlámpa - könnyűfém felni - oldal légzsák - rádiós magnó - riasztó - szervokormány - színezett üveg - tempomat - térelválasztó - utasoldali légzsák - ülésmagasság állítás - vezetőoldali légzsák - vonóhorog.

Egyéb információ: autóbeszámítás lehetséges - azonnal elvihető - első tulajdonostól - garázsban tartott - keveset futott - nem dohányzó - szervizkönyv - törzskönyv - 20%-tól elvihető

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 128228167

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn