Klíma tisztító spray cseresznye illatú

company_logo

1 490

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Kereskedés
Bolt

Leírás

Autó Klíma tisztító spray virág illatúA K2 Klíma Fresh egy rendkívül hatékony és könnyen használható autó klíma tisztító spray. A klímaberendezést megtisztítja a baktériumoktól és különböző gombáktól, ezáltal megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását is.Az optimális hatás érdekében javasolt a pollenszűrő cseréje is.Önműködő, "bomba" rendszerű tisztító, mindössze 15 perc alatt végez. (A nyomógomb kibiztosítható, így a tisztítás automatikusan zajlik.)A klíma tisztító spray használata nagyon egyszerű:- cserélje ki a pollenszűrőt(nem kötelező)- válassza ki a legnagyobb ventilátor fordulatot- válasszon minél több levegő befújási irányt- kapcsolja be a belső levegőkeringetést- biztosítsa ki a "bombát" az utas lábterében (talpon kell állnia!)- csukja be az ajtókat és az ablakokat- a tisztítási művelet után alaposan szellőztesse ki a járművet


Könnyen használható!


Automatán működő


Kellemes illatú


meg az autóban lévő baktériumoktól!Az autóklíma és ezáltal a szellőző rendszer tisztítása nagyon fontos. A szellőzőjáratokban megtudnak telepedni a különböző baktériumok és gombák amik léguti betegségeket és kellemetlen szagokat okozhatnak az autó belterében.

Kényelmes és automata működés!A klímtisztító bomba használata nagyon kényelmes és biztonságos. Ki kell biztosítani a szórófejet, a szellőztetést pedig belső keringetésre állítva járatni. A klíma tisztító pár percig kifújja a teljes tartalmát, ami átjárja az autóklíma és a szellőzőrendszer minden részét.Nem marad más, csak a kellemes cseresznye illat és a tiszta autó.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149875427

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Kereskedés)

Utoljára aktív: 34 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn