Ledes index motorra párban

company_logo

3 499

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Kereskedés
Bolt

Leírás

<h2>Ledes index motorra 20db leddel párban</h2>
A ledes index sokkal modernebb megjelenést kölcsönöz a motornak, és a fényereje is nagyobb mint a hagyományos irányjelzőké.
Az index burkolata ABS nagy keménységű műanyag, a szár rész pedig gumírozott kialakítású. Ennek köszönhetően jó a rezgéscsillapítása, időjárásnak UV sugárzásnak ellenáll.

A termék a képeken jelölt helyeken beütött engedélyszámokkal és E jellel rendelkezik

<strong>Ledes index adatai: </strong>
Rendszer: 12V
Fogyasztás: 8 Watt
Fényerő: 400 Lumen

Az irányjelző méretét tekintve 9 cm hosszú(menetesszár nélkül) és 3cm széles

<strong>Minden motorra felszerelhető</strong>, a menetesszár amellyel csatlakozik M10 méretű. Az anyacsavart is tartalmazza a csomag.

A ledes index bekötése nem tér el a hagyományosétól, két vezetékes kialakítású. A gyári irányjelző kábelhez lehet csatlakoztatni.

A ledeknek kisebb az ellenállása így gyorsabb ütemben villognak indexeléskor. Ezért szükség van <a href="ledes index relére</a>, vagy ledes indexhez való <a href="ellenállásra</a>. A <a href="reléket és ellenállásokat</a> szintén meglehet vásárolni a webshopban.

<strong>Az ár egy párra vonatkozik</strong>

<style>/*! elementor - v3.5.5 - 03-02-2022 */<br />.elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}</style>
<h4>A ledes index adatai</h4>
<style>/*! elementor-pro - v3.4.2 - 12-10-2021 */<br />.elementor-widget-price-list .elementor-price-list{list-style:none;padding:0;margin:0}.elementor-widget-price-list .elementor-price-list li{margin:0}.elementor-price-list li:not(:last-child){margin-bottom:20px}.elementor-price-list .elementor-price-list-image{max-width:50%;-ms-flex-negative:0;flex-shrink:0;padding-right:25px}.elementor-price-list .elementor-price-list-image img{width:100%}.elementor-price-list .elementor-price-list-header,.elementor-price-list .elementor-price-list-item,.elementor-price-list .elementor-price-list-text{display:-webkit-box;display:-ms-flexbox;display:flex}.elementor-price-list .elementor-price-list-item{-webkit-box-align:start;-ms-flex-align:start;align-items:flex-start}.elementor-price-list .elementor-price-list-item .elementor-price-list-text{-webkit-box-align:start;-ms-flex-align:start;align-items:flex-start;-ms-flex-wrap:wrap;flex-wrap:wrap;-webkit-box-flex:1;-ms-flex-positive:1;flex-grow:1}.elementor-price-list .elementor-price-list-item .elementor-price-list-header{-webkit-box-align:center;-ms-flex-align:center;align-items:center;-ms-flex-preferred-size:100%;flex-basis:100%;font-size:19px;font-weight:600;margin-bottom:10px;-webkit-box-pack:justify;-ms-flex-pack:justify;justify-content:space-between}.elementor-price-list .elementor-price-list-item .elementor-price-list-title{max-width:80%}.elementor-price-list .elementor-price-list-item p.elementor-price-list-description{-ms-flex-preferred-size:100%;flex-basis:100%;font-size:14px;margin:0}.elementor-price-list .elementor-price-list-item .elementor-price-list-separator{-webkit-box-flex:1;-ms-flex-positive:1;flex-grow:1;margin-left:10px;margin-right:10px;border-bottom-style:dotted;border-bottom-width:2px;height:0}.elementor-price-table{text-align:center}.elementor-price-table .elementor-price-table__header{background:var(--e-price-table-header-background-color,#555);padding:20px 0}.elementor-price-table

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142114025

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Kereskedés)

Utoljára aktív: 1 órája

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn