Mercedes-Benz Vito 114 CDI L EURO6 Garancia!SZA...

8 770 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 24., 14:18
Kereskedés

Tulajdonságok

Gyártási év:
2020

Kilométeróra állása:
13686

Állapot:
Új, újszerű

Leírás

Megtekinthető: 2120 Dunakeszi Fő út

Magyarországi első gazdától eladó egy szerviz csomagos gyári garanciális új állapotú Merci Vito. Gyári Garancia És Pénz Visszafizetéssel Garantált Futásteljesítmény! Csupán 13 ezer kilométerrel, kiváló garanciával és mindössze egy tulajdonossal büszkélkedő, 2020-as Mercedes Vito 114 kisteherautó eladó! Ez a jármű a szalonból való, így olyan állapotban van, mintha most gurult volna ki a gyártósorról. A hosszított kivitelnek köszönhetően még több teret biztosít a szállításhoz és a rakodáshoz. Ez a Mercedes Vito kiváló választás azok számára, akik sok tárgyat vagy felszerelést szeretnének szállítani anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a kényelem terén. Az autóban található minden modern kényelmi és biztonsági funkció, amire szüksége lehet. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy sajátítsa el ezt a stílusos és megbízható Mercedes Vito 114 kisteherautót. A feltüntetett vételár nem tartalmazza az autóban szereplő polcrendszert, mely külön megállapodás tárgyát képezi. A feltüntetett vételár, nem tartalmazza a +27%-os általános forgalmi adót. Személyesen megtekinthető hétfőtől-péntekig 8:00-18:00-ig, szombat és vasárnap 10:00 és 16:00 között várjuk kedves ügyfeleinket. Autóink ingyenesen megtekinthetőek HD minőségben! Valamint minden járművünk alvázszáma is feltüntetésre kerül hirdetéseinkben. 10.000.000Ft-ig akár 0% befizetése mellett is igényelhető finanszírozás, részletekről érdeklődjön kollégáinknál.

Felszereltség: ABS (blokkolásgátló) - állítható kormány - ASR (kipörgésgátló) - Automata klíma - CD-s autórádió - centrálzár - csomag rögzítő - elektromos ablak - elektromos tükör - fedélzeti komputer - fűthető tükör - HIFI - immobiliser - isofix rendszer - kikapcsolható légzsák - ködlámpa - könnyűfém felni - rádiós magnó - riasztó - szervokormány - színezett üveg - tempomat - térelválasztó - tolatóradar - utasoldali légzsák - ülésmagasság állítás - vezetőoldali légzsák.

Egyéb információ: autóbeszámítás lehetséges - azonnal elvihető - első tulajdonostól - garanciális - garázsban tartott - keveset futott - nem dohányzó - szervizkönyv - törzskönyv - 20%-tól elvihető

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147316328

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn