Motoros kamera menetrögzítő

company_logo

16 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Kereskedés
Bolt

Leírás

Motoros kamera menetrögzítőAz utad során rengeteg olyan helyzet adódhat, amikor szükség lehet bizonyítani az igazad. Erre tökéletes megoldás egy állandóan működő menetrögzítő kamera. Ezek a kamerák az autókban már igen elterjedtek, de már elérhetőek motorokhoz és elektromos rollerekhez is. Kényelmesen és gyorsan rögzíthető a kormányra, és egyetlen mozdulattal le is szerelhető, így elkerülhető, hogy lelopják. A kamera wifis, így a felvételeket illetve az élő kameraképet is láthatod a telefonodon, a megfelelő ingyenes applikáción keresztül.A videó felvétel 1080P minőségű, melyet memóriakártyán tárol. A memóriakártyát nem tartalmazza a csomag.Vízálló kialakításúBeépített 900mAh akkmulátorralWifi csatlakozással1080P FelbontássalMérete: 32.6*37.8*33.3MMA szett tartalmaz mindent amire szükség lehet a kamera rögzítéséhez, többféle bázistalpat, és gumiszíjat amivel szintén rögzíteni lehet.Motoros kamera szett tartalma:Kamera, beépített akkumlátorralRögzítő talp állítható dőlésszöggel, öntapadós hátlappalGumiszíjas rögzítőTöltőkábelLeírás és applikáció QR kódKönnyen telepíthető!Kényelmesen és gyorsan rögzíthető a kormányra, és egyetlen mozdulattal le is szerelhető, így elkerülhető, hogy lelopják. 

Sok kiegészítővel!A szett tartalmaz mindent amire szükség lehet a kamera rögzítéséhez, többféle bázistalpat, és gumiszíjat amivel szintén rögzíteni lehet.

Élő wifi kapcsolattal!A kamera wifis, így a felvételeket illetve az élő kameraképet is láthatod a telefonodon, a megfelelő ingyenes applikáción keresztül.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149875344

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Kereskedés)

Utoljára aktív: 34 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn