Motoros kamera menetrögzítő első hátsó szett

company_logo

26 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Kereskedés
Bolt

Leírás

Motoros kamera menetrögzítőEzzel a motoros kamera szettel rögzítheted az út során történt eseményeket. A dupla kamerás kialakításnak köszönhetően előre és hátrafelé is rögzít. Az elülső kamera 120, míg a hátsó kamera 90 fokos szélességben.A motoros kamera szetthez tartozik egy fejegység is, mely rendelkezik képernyővel, így visszanézheted a felvételeket, illetve beállításokat végezhetsz el.Kimondottan motorokhoz lett kialakítva a szett, így könnyedén felszerelhető, és rögzíthető mind a fejegység mind a kamerák.Beépített akkumlátorral(150mAh) rendelkezik, de emellett szivargyujtós USB töltőről,és powerbankról is üzemeltethető.A felvételeket memóriakártyára menti, ez nem tartozéka a szettnek. Könnyen felszerelhetőElső kamera felbontása 1080PHátsó kamera felbontása 720PBeépített akkumlátorral rendelkezikVízálló és porálló kialakítású32GB-ig kezel memóriakártyátELős hátsó kamerával ellátva! A dupla kamerás kialakításnak köszönhetően előre és hátrafelé is rögzít. Az elülső kamera 120, míg a hátsó kamera 90 fokos szélességben.

Strapabíró kialakítással!Kimondottan motorokhoz lett kialakítva a szett, vízálló és porálló. Nem szükséges leszerelni a motorról.

Saját akkumlátorról is működik!Beépített akkumlátorral(150mAh) rendelkezik, de emellett szivargyujtós USB töltőről,és powerbankról is üzemeltethető.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149875384

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Kereskedés)

Utoljára aktív: 34 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn