Motoros telefontartó kormányra rögzithető vízálló

company_logo

1 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Kereskedés
Bolt

Leírás

Motoros telefontartó kormányra rögzíthető vízállóA hosszabb utak során nagy hasznát fogod venni, ha tisztán látod a tervezett útvonalat, illetve az út során előre jelzett eseményeket. A motoros telefontartón az átlátszó plexinek köszöhetően a képernyőt rendesen látni lehet. A vízálló kialakításnak köszönhetően az sem jelent akadályt, ha esős időben kell utaznod. Fekvő és függőleges pozícióba is állítható a telefontartó. Maximum 5.5"-os GPS-nek vagy telefon rakható bele, 70x138mm a készülék helye. Amennyiben kisebb képernyős telefont vagy GPS-t raknak bele, a benne lévő plusz szivaccsal rögzithető.A motoros telefontartó teljes mértékben vízálló, a cipzárak védőgumirozással vannak bevonva.Oldalt fülhallgató illetve töltőkábel kivezetésére alkalmas nyílás került kialakításra. Ez szintén gumírozott és vízálló védelemmel van ellátva.A vízálló telefontartót a kormányhoz vagy egyéb kiegészítő elemhez lehet rögzíteni, gyorsan levehető menetes felfogatásúA telefontartó egyetlen mozdulattal levehető magáról a konzolról, a tartó rész 4darab körömmel rögzül a konzolon így útköben viszont biztosan nem esik le.


Könnyen felszerelhető!


Biztonságos


Állítható


felszerelhető, biztonságos telefontartó!A telefontartót pillanatok alatt fel lehet szerelni, és ehhez semmilyen átalakításra nincs szükség. A telefontartó alján egy menetes füllel lehet állítani a megfelelő méretre a felfogatást. A tartókonzol és maga a telefontartó rész dőlésszöge is állítható, így a neked kényelmes pozícióba állíthatod be a tartót. A telefontartó elforgatható így állítva és fektetve is használható.

Sokféle mobilhoz használható!A maximális belső mérete kb 70x138mm.
A plusz (kivehető)betéteknek köszönhetően ennél kisebb készüléket is bele lehet tenni. 
A tartó körbe erős műanyag, a cipzárok gumírozottak. Így teljesen víz és porálló. 
A képernyő résznél áttetsző műanyag ablak van kialakítva.

Bármikor jól jöhet egy megbízható telefontartó!Használható motorokhoz, robogókhoz, kerékpárokhoz, rollerekhez és bármilyen eszköznél amin van felfogatási lehetőség.A telefontartó elforgatható így állítva és fektetve is használható.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149875402

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Kereskedés)

Utoljára aktív: 34 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn