Peugeot 206 1.4 HDi Van Klima Plusz Nincs+ÁFA!M...

399 999

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

jún 26., 10:58
Kereskedés

Tulajdonságok

Gyártási év:
2007

Állapot:
Normál állapotú

Kilométeróra állása:
435219

Leírás

Megtekinthető: 2120 Dunakeszi Fő út

Nincs +ÁFA! Eladó egy garantált és abszolút reális futásteljesítménnyel rendelkező, már új belsős, klímás Peugeot 206 kisteherautó. A gépkocsi az utóbbi pár évben minden kellő szervizelést megkapott, többek között kb 1 éve kapott egy kompletten felújított hátsó hidat és lengéscsillapítókat, valamint a nemrég elvégzett műszaki vizsga előtt a szükséges részeket lakatos javította és a futóműben cserélendő alkatrészeket cserélték. Az autón esztétikai jellegű sérülések találhatók, viszont műszakilag rendben van. Magánszemély tulajdonában volt, így az árat áfafizetés már nem terheli, valamint a vételár részét képezi még 1 garnitúra gumiszett és pár alkatrész. Személyesen megtekinthető hétfőtől-péntekig 8:00-18:00-ig, szombat és vasárnap 10:00 és 16:00 között várjuk kedves ügyfeleinket. Autóink ingyenesen megtekinthetőek HD minőségben! Valamint minden járművünk alvázszáma is feltüntetésre kerül hirdetéseinkben. 10.000.000Ft-ig akár 0% befizetése mellett is igényelhető finanszírozás, részletekről érdeklődjön kollégáinknál.

Felszereltség: ABS (blokkolásgátló) - állítható kormány - ASR (kipörgésgátló) - CD-s autórádió - centrálzár - csomag rögzítő - fedélzeti komputer - fűthető tükör - immobiliser - ködlámpa - Manuális klíma - rádiós magnó - szervokormány - színezett üveg - térelválasztó - ülésmagasság állítás - vezetőoldali légzsák - vonóhorog.

Egyéb információ: autóbeszámítás lehetséges - azonnal elvihető - garázsban tartott - nem dohányzó - szervizkönyv - törzskönyv - 0%-tól elvihető

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148681213

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Kereskedés

Utoljára aktív: 15 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn