Peugeot Boxer 2.0 Bluehdi 350 Chdc L3 Access He...

5 970 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

máj 2., 20:22
Kereskedés

Tulajdonságok

Gyártási év:
2019

Állapot:
Új, újszerű

Kilométeróra állása:
123000

Leírás

Megtekinthető: 2120 Dunakeszi Fő út

Pénzvisszafizetéssel garantált futásteljesítmény! Bejegyzett megkülönböztető jelzéssel ellátott tehergépjármű. Magyarországon újonnan forgalomba helyezett, egyetlen egy tulajdonos által használt, rendszeresen karbantartott és szervizelt Peugeot Boxer. Érvényes EU-s Adószámmal Rendelkező Külföldi Cégeknek Nettó Áron Is Elvihető! Két-literes motorral szerelt, minden igényt kielégítő állapotú és felszereltségű Peugeot Boxer. Ez a gépjármű rendkívül megbízható és erőteljes, 130 lóerős motorral rendelkezik, melynek köszönhetően még a legnagyobb és legnehezebb rakományok szállítása közben, teljesen dinamikus és pénztárcabarát fogyasztást produkál. Ideális választás mindazoknak, akik szállítási feladatokat, áruszállítást vagy építőipari munkákat végeznek. A Peugeot Boxer híres a tartósságáról és sokoldalúságáról. Az autó első tulajdonostól származik, ami azt jelenti, hogy gondosan karbantartották és szervizelték. Minden szükséges szerviz és karbantartás időben elvégeztetett rajta tulajdonosa, így Önnek csak be kell ülnie és használni. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse és kipróbálhassa ezt a Peugeot Boxert! A feltüntetett vételár, nem tartalmazza a +27%-os általános forgalmi adót. Forgalomba helyezés 2019.01.25. Gyártási éve 2018!KM-Garancia Keretein Belül, Felelősséget Vállalunk Az Adásvételkor Rögzített Óraállás Valódiságáért És HA A Későbbiekben Kiderülne, Hogy Az Nem Volt Valós, Akkor A Teljes Vásárláskori Vételárat Visszafizetjük. A feltüntetett vételár a készpénzes vásárlásra vonatkozik. Beszámítás, vagy csere esetén, piaci, vagy eurotax ártól eltérő beszámítási igénynél az autó készpénzes ára mindössze iránymutató. Járműveink csere ára- az új autóval érkezendő új plusz költségek miatt, mint javítás, takarítás, 6 hónap szavatosságvállalás és egyéb nem várt kiadások végett- plusz 1500 euro-val tudjuk biztosítani. Személyesen megtekinthető hétfőtől-péntekig 8:00-18:00-ig, szombat és vasárnap 10:00 és 16:00 között várjuk kedves ügyfeleinket. Autóink ingyenesen megtekinthetőek HD minőségben! Valamint minden járművünk alvázszáma is feltüntetésre kerül hirdetéseinkben. 10.000.000Ft-ig akár 0% befizetése mellett is igényelhető finanszírozás, részletekről érdeklődjön kollégáinknál.

Felszereltség: ABS (blokkolásgátló) - állítható kormány - ASR (kipörgésgátló) - CD-s autórádió - centrálzár - csomag rögzítő - elektromos ablak - elektromos tükör - immobiliser - isofix rendszer - ködlámpa - Manuális klíma - rádiós magnó - riasztó - szervokormány - színezett üveg - tempomat - ülésmagasság állítás - vezetőoldali légzsák - vonóhorog.

Egyéb információ: autóbeszámítás lehetséges - azonnal elvihető - első tulajdonostól - garázsban tartott - keveset futott - nem dohányzó - szervizkönyv - törzskönyv - 20%-tól elvihető

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147502802

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn