Pofás törőkanál, munkagépre szerelhető - bontott anyagok darálására

company_logo

10 890 000

Ft

Feladás dátuma:

márc 26., 14:10
Kereskedés
Bolt
Országos

Leírás

A kotrógépre szerelhető pofás törőkanalat bontott anyagok darálására, aprítására ajánljuk. Állítható törési méret, mobilitás, a beton és a vas problémamentes szétválasztása jellemzi.

Miért éri meg használni a kotrógépre szerelhető pofás törőkanalat?
- Egyformán alkalmas könnyű és nehéz anyagok darálására, aprítására. Morzsolható vele tégla, porotherm, beton, vasbeton, kő, szikla, vegyes törmelék, stb. viszont az aszfaltot (főleg nyáron, amikor megolvadhat) nem szereti.

- A törési frakció állítható 18-130 mm között.

- A vasról úgy morzsolja le a betont, hogy a vas nem akad bele semmibe, hanem alul kipotyog (a szállítószalagos törőgépeknél ez rendszeres problémát jelent). Könnyen megbirkózik így pl. villanyoszlopok, beton kerítésoszlopok, stb. darálásával.

- Hidraulikus működtetéséhez elég az alapgépen meglévő törőfej-kör plusz résolajelvezetés (a törőkanál motorjában keletkező résolajat egy külön körön keresztül vissza kell vezetni az alapgép hidraulika-tartályába).

- Egy fix és egy mozgó pofával van szerelve. A mozgó pofa pozíciójának változtatásával a törési méretet 18-130 mm frakció között lehet beállítani.

- Munkagépre szerelhető, ezért mobil, könnyen mozgatható segítséget jelent a bontási törmelék helyszíni újrahasznosításában. Közvetlenül a munkaterületen lehet vele dolgozni, így idő és energia takarítható meg.

- Használatával könnyebb megfelelni az építési-bontási törmelék kezelésére vonatkozó, egyre szigorodó jogszabályoknak.

- Az általa visszanyerhető és újrahasznosítható anyagok révén jelentős költségmegtakarítás és hatékonyságnövekedés érhető el.

- Gazdaságos a működtetése kisebb töréseknél, amikor nem éri meg nagy törőgépet kiszállítani a helyszínre, de a mindennapos igénybevételt is bírja. Így jól használható pl. kőbányákban, bontási területeken,

A pofás törőkanál jellemzői:
* Öt különböző méretben elérhető, így bármilyen, 12 és 55 tonna közötti tömegű kotrógépre felszerelhető.
* Teljes egészében különleges keménységű (Hardox 400) anyagból készül, hogy a legnagyobb igénybevételnek is ellenálljon.
* A mozgó pofa pozíciójának változtatásával a ledarált anyag átmérője 18-130 mm között változtatható.
* A nagyobb modellek (FB300 és nagyobb modellek) cserélhető lemezekkel vannak szerelve, hogy amikor eljön az ideje, könnyebb és olcsóbb legyen a felújítás.
* A törőpofák egymással kompatibilisek: felcserélhetők és meg is forgathatók.
* Nagy teljesítményű hidromotor.
* Excentrikusan mozgó pofa-rendszer.
* Központi zsírzó rendszer.

Kérjen ajánlatot kollégánktól!
Takács Kristóf:A hirdetésben feltüntetett ár tájékoztató jellegű, ajánlattételnek nem minősül (egy FB150 típusú pofás törőkanál nettó ára 2022. márciusában). Minden igény egyedi, ezért minden esetben egyedi ajánlatot adunk; keresse kollégánkat!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 128310545

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Kereskedés)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás