Rev'It Dirt 3 Revit Dirt3 bőr professzionális ADV túra motoros kesztyű

29 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb

Leírás

Rev'It! Dirt 3 Revit Dirt3 bőr professzionális ADV túra motoros kesztyű - Új - Akció - XL

REV Itrev'it! Dirt 3 Black - XL - Motoros kesztyű

Teljesen új, címkés, eredeti bontatlan csomagolásban - ajándéknak is kiváló. Prémium felsőkategóriás kesztyű motorosoknak - eredeti ár alatt! Csak 1 db van belőle!

Dirt 3 kesztyűinket úgy hoztuk létre, hogy megfeleljenek a túra- és kalandlovasok komoly igényeinek szerte a világon. Gondoskodtunk arról, hogy egyesítsék a védelem és a szellőzés ideális egyensúlyát, akár úton, akár terepen utazik.

A védelem szempontjából ezek a kesztyűk jól páncélozzák a kezeket, köszönhetően a TPR keményhéjú csuklónak, a TPR tenyércsúszkának, a TPR ujjperceknek, a PWR|shield kötésnek a tenyérnél, a Temperfoam ujjszorítóknak, a Temperfoam hüvelykujj csuklónak és Temperfoam a csukló alatt. Ezenkívül szellőzőpanelek találhatók az ujjakon, a hüvelykujjnál és a kéz hátsó részén.

A dolgok működőképességének megőrzése érdekében beépítettük a Connect Finger Tipet, egy olyan funkciót, amely lehetővé teszi a versenyzők számára az érintőképernyők (GPS, okostelefonok stb.) kezelését a kesztyű levételével járó kellemetlenségek nélkül. És a tökéletes illeszkedés érdekében a mandzsetta beállító füle az Ön kényelmét szolgálja.

Gyártó oldala:


Férfi motoros kesztyű utakra és terepmotorozáshoz. Maximális védelmet és nagyszerű szellőzést biztosít. A felső rész és a kéz ízületek területe TPR védőpanellel ellátott, a tenyérrész pedig PWR shield pajzzsal ellátott a magasabb szintű biztonságért. Emellett az ujjízületek és a hüvelykujj ízületei Temperfoam habbal védettek. A kesztyű Connect Finger Tip funkcionális résszel ellátottak, mely az érintőkijelző irányításába segédkezik. A mandzsetta optimális hozzáillesztést biztosít a kezekhez a még nagyobb kényelemért.

Anyaga: színezett kecskebőr, flock PU, corduroy, 3D háló, connect finger tip szövet, szövet PU felülettel. Védelem: TPR ízület | TPR tenyérvédő | TPR ujjízület védő | PWR háló | Ujjízület Temperfoam | Temperfoam hüvelykujj-ízület | Temperfoam ízület alatti. Szín: Black

Jóváhagyás
CE Cat.II-EN 13594/2015 Standard cat.II lev.1

Revit Dirt 3 Motorrad.de teszt:
"Szuperkönnyű, szuper tapadású, szuper kényelmes - ez a gyors szakértelem a Rev'it rövid kesztyűjével kapcsolatban.
Nagy plusz pont: a nagyon jó szellőzés, így az ujjak és a tenyér kellemesen szárazak maradnak a nagyon meleg napokon, de a nagyon meleg túrákon is. Ugyanakkor a Dirt 3 masszív, csúszásmentes kecskebőrből készült dizájnjával is pontoz, amely csodálatosan cserzett és jól festett.
Ami a biztonságot illeti, a Rev'it biztonságosan illeszkedik a szorosan állítható tépőzáras rögzítőknek, valamint a szilárdan megerősített tenyérnek és hátnak köszönhetően."

Címkés, teljesen új, bolti ára alatt!
Személyesen átvehető Vecsésen (esetleg a környéken, M0/M5/M3 vonalán egyeztetés szerint szállításban tudok segíteni).
Amíg a hirdetés fenn van, addig megvan. Komoly érdeklődés esetén kérlek telefonon keress a gyorsabb kommunikáció érdekében.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146577116

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn