Toyota proace city verso FAMILY 1,2T

5 999 990

Ft

hirdetés
Insura

Kategória:

Eladó; Jármű; Autó 

Feladás dátuma:

ápr 5., 07:52

Tulajdonságok

Márka:
Toyota

Modell:
Proace

Gyártási év:
2020

Kilométeróra állása:
47000

Üzemanyag:
Benzin

Kivitel:
egyterű

Állapot:
Új, újszerű

Okmányok jellege:
magyar okmányokkal

Okmányok érvényessége:
érvényes okmányokkal

Műszaki vizsga érvényes (év):
2024

Műszaki vizsga érvényes (hónap):
12

Leírás

Magánszemélytől eladó ez a Magyarországon 2020. Decemberben újonnan forgalomba helyezett, 2025. 12. hónapig garanciális, igazán családbarát Toyota Proace city hosszított változata.
Motorja egy gazdaságos 1.2 literes, 110 lóerős turbó benzines erőforrás, amit egy 6 fokozatú manuális váltóval szereltek.
A Family felszereltségi szint része a 16 colos alufelni, a dupla digitális klíma, ülésfűtés, elektromosan kezelhető tükrökés az esőszenzor.
A vezetést támogató rendszerek között helyet kapott a start-stop motor leállító rendszer, a tempomat, tolatóradar elöl-hátul, tolató kamera, sávtartó rendszer és a táblafelismerő rendszer is. A családi csomag része az üvegsötétítés, oldalsó rolók hátul, a lehajtható pohártartós tálcák a 2. üléssorban, a három gyerekülés rögzítésére alkalmas isofix pontok, a kikapcsolható utaslégzsák és az elektromos gyerekzár. A két oldalon a hátsó tolóajtók a könnyű kis és beszállást könnyítik meg. További biztonsági extrák még az abs, menetstabilizátor, kipörgésgátló, S. O. S. segélyhívó és a légzsák rendszer. A központi szórakoztató egység része a nagy formátumú érintő kijelzős multimédia rendszer, amire android és applecar play telefon tükrözés is lehetséges, így a navigáció is kezelhető a nagy kijelzőn. A rendszer bluetooth telefonnal párosítható, kihangosítható, valamint usb csatlakozó is rendelkezésre áll. Mindezeken felül még vonóhorog is segíti a hosszabb utazásokat ha nem lenne elég a nagy csomagtartó kapacitás.
Az autó vezetett szervizkönyvvel és két gyári kulccsal várja új tulajdonosát.


Felszereltség: ABS (blokkolásgátló) - ASR (kipörgésgátló) - ESP (menetstabilizátor) - tolatóradar - esőszenzor - állítható kormány - Android Auto - Apple Carplay - automata fényszórókapcsolás - automatikusan sötétedő belső tükör - bluetooth-os kihangosító - centrálzár - csomag rögzítő - deréktámasz - Digitális kétzónás klíma - EBD/EBV (elektronikus fékerő-elosztó) - elektromos ablak elöl - elektromos ablak hátul - elektromos tükör - elektromosan behajtható külső tükrök - elektronikus rögzítőfék - első-hátsó parkolóradar - érintőkijelző - fedélzeti komputer - fékasszisztens - függönylégzsák - fűthető első ülés - fűthető tükör - fűtőszálas szélvédő - guminyomás-ellenőrző rendszer - hátsó fejtámlák - indításgátló (immobiliser) - Isofix rendszer - kikapcsolható légzsák - ködlámpa - könnyűfém felni - középső kartámasz - Manuális (6 fokozatú) - menetfény - MP3 lejátszás - multifunkcionális kijelző - multifunkciós kormánykerék - oldallégzsák - rádió - sávtartó rendszer - start-stop/motormegállító rendszer - szervokormány - színezett üveg - tábla-felismerő funkció - távolsági fényszóró asszisztens - tempomat - tolatókamera - tolóajtó - USB csatlakozó - utasoldali légzsák - ülésmagasság állítás - vezetőoldali légzsák - visszagurulás-gátló - vonóhorog.

Megtekinthető Budaörsön, illetve előre egyeztetett helyszínen.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146843960

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn