Toyota váltógomb 5sebességes

company_logo

5 298

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Kereskedés
Bolt

Leírás

TOYOTA VÁLTÓGOMBA Toyota váltógombok is megkopnak az évek során, a számlapja bemattul, felülete berepedezik. Ez elveszi a vezetés élményét, hiszen mindig oda kell figyelni rá nehogy egy határozottabb váltásnál leszakadjon a váltógomb vagy felsértse a sofőr kezét.Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltógombokat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltógomb lecserélesekor érdemes a váltószoknyát és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.MILYEN TOYOTÁKHOZ JÓ EZ A VÁLTÓGOMB?Kompatibilis:Toyota CorollaToyota Corolla VersoToyota YarisToyota Rav4Toyota AurisToyota Avensisés egyéb Toyota modellekHOGY NÉZ KI A VÁLTÓGOMB?A váltógomb öt sebességes, a rükverc jobbra hátra van rajta ahogyan a képeken is látszikA váltógomb számlapja fekete, a váltógomb teste bőrözött.HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓGOMBOT?A cseréje nagyon egyszerű, a váltórúdról le kell tekerni a váltógombot. Az új váltógomb pedig visszatekerni. A Toyota modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

Gyárival megegyező kialakítású!A Toyota váltógomb a gyárival megegyező kialakítású. Hat sebességes, a számlap kiosztása R123456. A számlapja fényes felületű, a váltógomb teste pedig bőrözött kialakítású. Fekete színű, ahogy a képeken is látszik.

A cseréje nagyon egyszerű, a váltórúdról le kell tekerni a váltógombot. Az új váltógomb pedig visszatekerni. A rükverckapcsoló felhúzó szerkezete fent marad a váltórúdon, ez az új váltógombba egyszerűen bele fog csúszni.
További 5 sebességes Toyota váltógombok:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141982003

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Kereskedés)

Utoljára aktív: 34 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn