Új! Lofty Robogó Típusú Elektromos Kerékpár Bicikli 48V Jogsi Nélkül!

340 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 22., 10:50
Kereskedés

Leírás

A Lofty 9, Avalon 18, 48V-os elektromos robogó a Lofty cég felső kategóriás elektromos robogója. Első-hátsó teleszkópos felfüggesztése tökéletes kényelmet és úttartást biztosít akár hosszabb távon is. Hátsó zárható csomagtartója időjárásálló és strapabíró. Műszerfala informatív és ergonómikus, így használata nem igényel különösebb tanulást. A Lofty 9, Avalon 18, 48V-os robogó akkumulátorai az ülés alatt kaptak helyet így a súlyelosztás ideális. Az akkumulátorokat egy egyszerű mozdulattal kiveheti, így azokat télen akár a meleg szobában is töltheti.
A két-vagy háromkerekű járművek, valamint a négykerekű motorkerékpárok jóváhagyásáról és piacfelügyeletéről szóló, az Európai Parlament és tanács 168/2013/EU rendelet, illetve ezzel összhangban a közúti járművek műszaki megvizsgálásáról szóló 5/1990.(IV.12.) KÖHÉM rendelet értelmében L1e kategóriás típusbizonyítvánnyal rendelkezik (COC) melynek legnagyobb gyári tervezett sebessége 25km/h. A nevezett robogó jogszerű közúti használatához sisak és kötelező biztosítás kötelező. A 2013.január.19-től érvényes nemzetközi vezetői engedély kategóriák értelmében (326/2011.(XII.28.) Korm.rendelet 2. melléklet) mely segédmotoros kerékpár legnagyobb tervezési sebessége 25km/h-nél kisebb vagy azzal megegyezik nem szükséges hozzá jogosítvány.

Akciós ár 48V, 12AH kivitelben: 340.000 Ft.
Akciós ár 48V, 20AH kivitelben: 360.000 Ft.

Garancia: Az általunk forgalmazott termékekre a hatályos jogszabályok alapján (19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet) a termék forgalmazója garanciát vállal. Ennek időtartama: Két év elektromos kerékpárokra egységesen feltéve, hogy a vásárolt kerékpár, részt vett az előírt kötelező
Tulajdonságok:

Rugózás: Elöl teleszkópvilla, hátul központi rugózás, a nyereg alá beépített nyomórugó az ülés alatt beépített rugókkal együtt biztosítja a kényelmes utazást.

Gumiabroncs: Kötött forgásirányú, elektromos kerékpárhoz kifejlesztett gumiabroncsok.

Világítás: Kombinált lámpafej, amely magába foglalja a nagy teljesítményű sebességtől független fényszórót, a hangjelzéssel kiegészített irányjelző lámpákat, valamint a többfunkciós kijelzőműszert.
Hátsó lámpa: városi lámpa féklámpával egybeépítve, sárga irányjelzőkkel.

Elektromos rendszer: komputer vezérelt. A kijelzők mutatják az akku töltöttségi szintjét, a haladási sebességet, visszajelzik az irányjelző és féklámpa működését.
Kürt: elektromos, nyomógombbal üzemeltetett.
Fékberendezése: elöl kézi fékkarral és bowdennel múködtetett abroncsra ható patkófék, hátul: kézifékkarral és bowdennel működtetett nagy hatásfokú dobfék.

Erőátvitel: fokozat nélküli lánchajtás, rugózott hátsó villa beépített automata láncfeszítővel. Hátsó kerékbe szerelt rövidre zárt forgórészű /kefe nélküli/ kerékagy motor.
Max. Terhelhetőség: 150 Kg.
Önsúly: 59 Kg.
Max. sebesség:Jogosítvány nélkül 20 km./h., -jogosítvánnyal 40 km/h
Hatótávolság: 12AH aksival 30 km.-20AH aksival 45 km. egyszeri feltöltéssel,
Tudnivalók a hatótávolságról:
Az optimális hatótávolság 75kg terhelésnél, sík műúton, előírt guminyomásoknál, szélcsendes időben, 15-35°C hőmérsékleten értendők. Az alacsony hőmérséklet, változó útviszonyok, nagyobb terhelés a hatótávolságot csökkentik. Az akkumulátor "csúcsformáját" az 5. töltésnél éri el.
Színek: kék, piros, fekete,
Nincs beüzemelési költség!!! A termék az importőrtől dobozban, szétszerelt állapotban érkezik hozzánk. Szakszervizeink vállalják a termék teljes körű szakszerű összeszerelését, átvizsgálását az átadáshoz.
Garancia: Az általunk forgalmazott termékekre a hatályos jogszabályok alapján (19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet) a termék forgalmazója garanciát vállal. Ennek időtartama: Két év elektromos kerékpárokra egységesen feltéve, hogy a vásárolt kerékpár, részt vett az előírt kötelező garanciális szervizeken.
Szakszerviz:
Tököli Kerékpárbolt és Szerviz
Személyesen átvehető előzetes telefonos egyeztetés után: Tökölön
Szállítási költség: 200 ft/km. az országban bárhova.

Megrendelés és további termékeinkről tájékoztatás:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147252611

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn