Volkswagen Caddy 1.6 CR TDI Maxi Bluemotion HOS...

3 999 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

jún 26., 11:00
Kereskedés

Tulajdonságok

Gyártási év:
2014

Állapot:
Normál állapotú

Kilométeróra állása:
98405

Leírás

Megtekinthető: 2120 Dunakeszi Fő út

Cégeknek Akár Fix 5%-os Finanszírozás! Érvényes EU-s Adószámmal Rendelkező Külföldi Cégeknek Nettó Áron Is Elvihető! Pénz Visszafizetéssel Garantált Futásteljesítmény! Csak 98 000 kilométerrel, frissen szervizelve és gyári állapotban! Ha keres egy megbízható és praktikus kisteherautót, akkor ne keressen tovább! A Volkswagen Caddy Maxi kínálja Önnek a tökéletes kombinációt az erő, a megbízhatóság és a helytakarékosság terén. Ez a jármű tökéletes választás a különböző üzleti igényekhez, legyen szó akár kisvállalkozásról vagy csomagszállításról. A kiterjesztett Maxi változat még nagyobb teret kínál a szállításhoz, így könnyedén elférnek benne a legnagyobb rakományok is. A Caddy Maxi friss olajszervizzel kerül átadásra, így Önnek nem kell aggódnia a következő karbantartás miatt. Ezenkívül, az autó rendkívül gondosan karbantartott, és megtartotta eredeti gyári állapotát. Minden részletében megkímélt és készen áll arra, hogy Ön és vállalkozása szolgálatába álljon. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és szerezze be ezt a lenyűgöző Volkswagen Caddy Maxi kisteherautót, mielőtt valaki más lecsap rá. Adjunk lendületet az üzleti tevékenységének ezzel a megbízható és sokoldalú járművel! A feltüntetett vételár, nem tartalmazza a +27%-os általános forgalmi adót. Gyártási éve: 2013 Személyesen megtekinthető hétfőtől-péntekig 8:00-18:00-ig, szombat és vasárnap 10:00 és 16:00 között várjuk kedves ügyfeleinket. Autóink ingyenesen megtekinthetőek HD minőségben! Valamint minden járművünk alvázszáma is feltüntetésre kerül hirdetéseinkben. 10.000.000Ft-ig akár 0% befizetése mellett is igényelhető finanszírozás, részletekről érdeklődjön kollégáinknál.

Felszereltség: ABS (blokkolásgátló) - állítható kormány - ASR (kipörgésgátló) - Automata klíma - CD-s autórádió - centrálzár - csomag rögzítő - elektromos ablak - elektromos tükör - fedélzeti komputer - full extra - fűthető tükör - HIFI - immobiliser - kikapcsolható légzsák - ködlámpa - oldal légzsák - rádiós magnó - riasztó - szervokormány - színezett üveg - tempomat - térelválasztó - tolatóradar - utasoldali légzsák - ülésmagasság állítás - vezetőoldali légzsák.

Egyéb információ: autóbeszámítás lehetséges - azonnal elvihető - garázsban tartott - keveset futott - második tulajdonostól - nem dohányzó - szervizkönyv - törzskönyv - 20%-tól elvihető

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148681268

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Kereskedés

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn