Volkswagen Passat B7 váltógomb és váltószoknya automata DSG

company_logo

12 998

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Kereskedés
Bolt

Leírás

VOLKSWAGEN PASSAT B7 VÁLTÓGOMB ÉS VÁLTÓSZOKNYA AUTOMATA A Volkswagen váltógombok, váltószoknyák is megkopnak az évek során, a számlap felülete berepedezik a váltógomb pedig gyakran elreped. Ez elveszi a vezetés élményét, hiszen mindig oda kell figyelni rá nehogy egy határozottabb váltásnál leszakadjon a váltógomb vagy felsértse a sofőr kezét.Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltógombokat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltógomb lecserélesekor érdemes a váltószoknyát és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.MILYEN VOLKSWAGENEKHEZ JÓ EZ A VÁLTÓGOMB VÁLTÓSZOKNYA?Volkswagen Passat B7Gyári OEM szám: VW 3AD 713 203HOGY NÉZ KI A VÁLTÓGOMB ÉS VÁLTÓSZOKNYA?A váltószoknya fekete színű fekete varrással. Kompletten a beépítőkerettel össze van szerelve, így nagyon egyszerű a cseréje. A szoknya és a váltógomb anyaga bőr. A váltógomb automata, kompletten a kapcsológombbal együtt. A betétek króm színűek, a váltógomb tetején DSG felirattal.A képeken látható piros fül csak a beszerelésig szükséges rá, ez rögzíti a kapcsológombot. Ezután le kell pattintani.HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓGOMBOTA cseréje nagyon egyszerű, a váltószoknya keretét ki kell pattintani a helyéről, és felfele kell húzni a váltógombot.Az új váltógombot vissza kell helyezni a váltórúdra,a váltószoknya keretet vissza kell pattintani a helyére, és ezzel kész is van a csere.A Volkswagen modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot  találhatsz, hanem kulcsházat  is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

Gyárival megegyező kialakítású!A Volkswagen Passat váltószoknya és váltógomb szett a gyárival megegyező kialakítású. A beépítőkerettel együtt van szerelve, így könnyen cserélhető.

A cseréje nagyon egyszerű,házilag is könnyen megoldható!A cseréje nagyon egyszerű, a váltószoknya keretét ki kell pattintani a helyéről, és felfele kell húzni a váltógombot.Az új váltógombot vissza kell helyezni a váltórúdra,a váltószoknya keretet vissza kell pattintani a helyére, és ezzel kész is van a csere.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149875513

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Kereskedés)

Utoljára aktív: 34 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn