Volkswagen Polo V 1.2 TSi 90 BMT Comfortline M....

2 470 000

Ft

hirdetés
Insura

Kategória:

Eladó; Jármű; Autó 

Feladás dátuma:

szept 26., 12:38
Kereskedés

Tulajdonságok

Villámtöltés:
Nincs

Zöld rendszám:
Nincs

Gyártási év:
2015

Üzemanyag:
Benzin

Kivitel:
ferdehátú

Állapot:
Normál állapotú

Okmányok jellege:
magyar okmányokkal

Okmányok érvényessége:
érvényes okmányokkal

Műszaki vizsga érvényes (év):
2025

Műszaki vizsga érvényes (hónap):
6

Márka:
Volkswagen

Modell:
Polo

Kilométeróra állása:
337410

Leírás

Megtekinthető: 2120 Dunakeszi Fő út

Eladó egy 2015-ös Volkswagen Polo V 1.2 TSi 90 Blue Motion Technology Comfortline modell! A Polo megbízhatósága és kiváló menetdinamikája teszi különlegessé. A jármű szívét egy 1.2 literes soros négy hengeres, 90 lóerős benzinmotor adja, amely 160 Nm forgatónyomatékot biztosít. A teljesítmény és a kedvező fogyasztás kombinációja révén a Polo ideális városi közlekedéshez és országúti utakhoz egyaránt. A jármű start-stop rendszerrel, ABS-sel (blokkolásgátló), fékasszisztenssel, ASR-rel (kipörgésgátló) és ESP-vel (menetstabilizátor) is fel van szerelve, amelyek mind a biztonságos és hatékony vezetést szolgálják. A kényelemre sem lehet panasz, hiszen a jármű jéghideg klímaberendezéssel is rendelkezik. A biztonság szintén kiemelt szempont volt az autó tervezésekor, amit a vezető- és utasoldali légzsákok, oldallégzsákok és fejlégzsákok is alátámasztanak. Az ülések mindegyike állítható magasságú, kényelmes szövetkárpitozással, és az első ülések kartámasszal és fejtámasszal is ellátottak. A hátsó ülések osztottan dönthetők és Isofix rendszerrel felszereltek, így a gyermekülések biztonságos rögzítése is megoldott. Az autó további figyelemre méltó jellemzői közé tartozik a motoros nyitható panoráma Üvegtető, amely igazi luxusérzetet nyújt a használat során. Az automata szintszabályozós, halogén fényszórók és a ködfényszórók kiváló látási viszonyokat teremtenek, mint nappal, mint éjszaka. A multimédiás élményt a rádió, CD-s autórádió és az MP3 lejátszás biztosítja, az AUX csatlakozó segítségével pedig saját zenéit is hallgathatja vezetés közben. Az autó távirányítós kulcsokkal, centrálzárral, indításgátlóval (immobiliser) és riasztóval rendelkezik, valamint Az elektromos elülső és hátsó ablakok, a fűthető és motorosan állítható külső tükör további kényelmet nyújtanak. A Polo kiváló állapotban van, frissen szervizelt, nemdohányzó tulajdonostól eladó. Újkorától magyarországi forgalomban van, két gyári kulccsal rendelkezik, és kívül-belül nagyon megkímélt. Tökéletes választás mindazok számára, akik biztonságos, komfortos és megbízható autót keresnek elérhető áron. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, ha egy megbízható és gazdaságos városi autót keres, amely hosszabb utakra is kiválóan alkalmas! Személyesen megtekinthető hétfőtől-péntekig 8:00-18:00-ig, szombat és vasárnap 10:00 és 16:00 között várjuk kedves ügyfeleinket. Autóink ingyenesen megtekinthetőek HD minőségben! Valamint minden járművünk alvázszáma is feltüntetésre kerül hirdetéseinkben. 10.000.000Ft-ig akár 0% befizetése mellett is igényelhető finanszírozás, részletekről érdeklődjön kollégáinknál.

Felszereltség: könnyűfém felni - 2 DIN - 8 hangszóró - ABS (blokkolásgátló) - állítható hátsó ülések - állítható kormány - ASR (kipörgésgátló) - AUX csatlakozó - bőrkormány - CD-s autórádió - centrálzár - dönthető utasülések - EDS (elektronikus differenciálzár) - elektromos ablak elöl - elektromos ablak hátul - elektromos tükör - elektromosan behajtható külső tükrök - érintőkijelző - ESP (menetstabilizátor) - fényszóró magasságállítás - függönylégzsák - fűthető tükör - guminyomás-ellenőrző rendszer - hátsó fejtámlák - hűthető kesztyűtartó - indításgátló (immobiliser) - Isofix rendszer - kikapcsolható légzsák - ködlámpa - középső kartámasz - Manuális (5 fokozatú) - Manuális klíma - MP3 lejátszás - multifunkcionális kijelző - oldallégzsák - pótkerék - rádió - rádiós magnó - riasztó - sebességfüggő szervókormány - start-stop/motormegállító rendszer - tolótető - elektromos - utasoldali légzsák - ülésmagasság állítás - vezetőoldali légzsák - visszagurulás-gátló - WMA lejátszás.

Egyéb információ: autóbeszámítás lehetséges - azonnal elvihető - frissen szervizelt - garantált km futás - nem dohányzó - rendszeresen karbantartott - vezetett szervizkönyv - 20%-tól elvihető

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150490589

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn