Volkswagen Transporter Caravelle 2.0 CR TDI Com...

8 690 000

Ft

hirdetés
Insura

Kategória:

Eladó; Jármű; Autó 

Feladás dátuma:

jún 27., 20:29
Kereskedés

Tulajdonságok

Villámtöltés:
Nincs

Zöld rendszám:
Nincs

Gyártási év:
2013

Üzemanyag:
Dízel

Kivitel:
kisbusz

Állapot:
Új, újszerű

Okmányok jellege:
magyar okmányokkal

Okmányok érvényessége:
érvényes okmányokkal

Műszaki vizsga érvényes (év):
2025

Műszaki vizsga érvényes (hónap):
4

Márka:
Volkswagen

Modell:
Transporter

Kilométeróra állása:
162333

Leírás

Megtekinthető: 2120 Dunakeszi Fő út

Pénz Visszafizetéssel Garantált Futásteljesítmény! Teljes Nagy Szerviz Elvégzése Után, Eladó Egy Saját Részre Hazahozott És Azóta Is Kizárólag Egyetlen Egy Tulajdonos Által Használt, IGEN Nagy Becsben Tartott, Valós-Mindösszesen 162.333 Kilométert Futott, Abszolút Megkímélt Állapotú, Magas Felszereltségű, Hosszított Kivitelű, 9 Személyes Volkswagen Caravelle Kisbusz. 2.0 Crtdi 140 Lóerős Motorja, Hibátlanul Üzemel És Ereje Teljében Van. Váltója Hibátlanul Dolgozik, Az Összes Sebességi Fokozatot Könnyedén Veszi, Kuplungja Vaj Puha És A Kettős-Tömegű Lendkereke Semmilyen Körülmények Között Nem Produkál Rendellenességet. Futóműveire EZ Szintén Igaz, Még A Legnagyobb Útburkolati Hibákat Is Hangtalanul Csillapítja. Az Előírt És Rendszeresen Betartott Szervizeknek Köszönhetően Az Autó Túlzások Nélkül Szalon Állapotú, EZ MIND Igaz Külső Állapotát Illetően Is. Karosszériáján Semmilyen Nagyobb Karcot, Vagy Horpadást Nem Lehet Felfedezni. Nagyobb Sérülése SOHA SEM Volt És A Fényezése Is Teljesen Egységes, Továbbá Az Összes Üveg És Lámpa ÉP. Ajtajait Kinyitva, SEM FOG Minket Semmilyen Csalódás Érni. Az Ülések Még Mindig Gyári Keménységűek És Szakadás Mentesek, A Kormány És Váltógomb Még Körbe Redős, Hűen Tükrözik A Futott Kilométerek Számát. Kitűnő Műszaki És Esztétikai Állapotán Felül, Minden Igényt Kielégítő Extrával Is EL Van Látva. Felszereltsége: Tetőklíma, 9 Személyes Hosszított Kivitel, Jéghideg Többzónás Klíma, Vezető És Utasoldali Légzsákok, Fűthető Motoros Tükrök, CD-s Autórádió, Rengeteg Tárolórekesz, Állítható Komfort Ülések, Sok Légzsák, Csomagrögzítő, Fény És Esőszenzor, Isofix, 2 Tonnás Vonóhorog, Guminyomás Ellenőrző Rendszer, Fényvédő Rolók Az Oldalablakoknál, ABS, ASR, ESP, Metálfényezés, stb. stb. Az Összes Dokumentációjával És Gyári Kulcsával, Valamint Kilométer Garanciával Rendelkező, Költség És Csalódásmentes Kisbusz, Melyben Kényelmesen Elfér 9 Fő És Még AZOK Csomagjai Is. KM-Garancia Keretein Belül, Felelősséget Vállalunk Az Adásvételkor Rögzített Óraállás Valódiságáért És HA A Későbbiekben Kiderülne, Hogy Az Nem Volt Valós, Akkor A Teljes Vásárláskori Vételárat Visszafizetjük. A feltüntetett vételár a készpénzes vásárlásra vonatkozik. Beszámítás, vagy csere esetén, piaci, vagy eurotax ártól eltérő beszámítási igénynél az autó készpénzes ára mindössze iránymutató. Járműveink csere ára- az új autóval érkezendő új plusz költségek miatt, mint javítás, takarítás, 6 hónap szavatosságvállalás és egyéb nem várt kiadások végett- plusz 1500 euro-val tudjuk biztosítani. Személyesen megtekinthető hétfőtől-péntekig 8:00-18:00-ig, szombat és vasárnap 10:00 és 16:00 között várjuk kedves ügyfeleinket. Autóink ingyenesen megtekinthetőek HD minőségben! Valamint minden járművünk alvázszáma is feltüntetésre kerül hirdetéseinkben. 10.000.000Ft-ig akár 0% befizetése mellett is igényelhető finanszírozás, részletekről érdeklődjön kollégáinknál.

Felszereltség: tempomat - 1 DIN - 6 hangszóró - ABS (blokkolásgátló) - állítható hátsó ülések - állítható kormány - ASR (kipörgésgátló) - Automata klíma - centrálzár - csomag rögzítő - deréktámasz - dönthető utasülések - elektromos ablak elöl - elektromos tükör - ESP (menetstabilizátor) - fedélzeti komputer - fűthető ablakmosó fúvókák - fűthető tükör - hátsó fejtámlák - indításgátló (immobiliser) - Isofix rendszer - középső kartámasz - Manuális (6 fokozatú) - menetfény - MP3 lejátszás - plüss kárpit - pótkerék - rádió - részecskeszűrő - riasztó - sebességfüggő szervókormány - szervokormány - színezett üveg - utasoldali légzsák - ülésmagasság állítás - vezetőoldali légzsák - WMA lejátszás.

Egyéb információ: autóbeszámítás lehetséges - azonnal elvihető - garantált km futás - garázsban tartott - keveset futott - második tulajdonostól - nem dohányzó - rendszeresen karbantartott - törzskönyv - 20%-tól elvihető

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148712434

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Kereskedés

Utoljára aktív: 16 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn