Ztech Camp ZT-06- 48V elektromos kerékpár akkumulátoros bicikli

210 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 2., 16:04
Kereskedés

Leírás

Ztech Camp ZT-06- 48V elektromos kerékpár akkumulátoros bicikli

A Z-Tech ZT-06-os Camp elektromos kerékpár a Ztech márka igáslova. A ZT-06-os egy masszív és nagyon praktikus elektromos kerékpár, ami kényelmes és dinamikus haladást biztosít a mindennapokban. Hátsó kitámasztója stabilan tartja az elektromos kerékpárt, amíg telepakolja annak hátsó csomagtartóját. Hátsó csomagtartójára kérhet kosarat, mely jól megpakolható a hétköznapok bevásárlásain. A horgászok nagy kedvence ez a kerékpár. Az első és hátsó fék kézzel utánállítható, így saját igényeire szabhatja. Első teleszkópja kényelmes utazást biztosít akár rossz minőségű úton is. Korszerű LED technológiás első világítása jó megjelenést biztosít, míg funkcionalista műszerfala könnyen érthető és gyorsan értelmezhető információkat tartalmaz, így semmi nem vonja el figyelmét a vezetés élményéről. Színkódos kapcsolói egyszerű használatot biztosítanak, első kosara pedig tovább növeli jó pakolhatóságát. A Ztech ZT-06 minden igényt kielégítő felszereltsége mellett ára a földön maradt így akár Ön is bármikor gazdagíthatja vele járműparkját!

A két-vagy háromkerekű járművek, valamint a négykerekű motorkerékpárok jóváhagyásáról és piacfelügyeletéről szóló, az Európai Parlament és tanács 168/2013/EU rendelet, illetve ezzel összhangban a közúti járművek műszaki megvizsgálásáról szóló 5/1990.(IV.12.) KÖHÉM rendelet értelmében L1e kategóriás típusbizonyítvánnyal rendelkezik (COC) melynek legnagyobb gyári tervezett sebessége 25km/h.A nevezett robogó jogszerű közúti használatához sisak és kötelező biztosítás kötelező. A 2013.január.19-től érvényes nemzetközi vezetői engedély kategóriák értelmében (326/2011.(XII.28.) Korm.rendelet 2. melléklet) mely segédmotoros kerékpár legnagyobb tervezési sebessége 25km/h-nél kisebb vagy azzal megegyezik nem szükséges hozzá jogosítvány.

Akciós Ár: 210.000 Ft.
Csak fehér színben elérhető!

Tulajdonságok:

Cikkszám E00006
Szabvány CE
Motor típusa: Kefe nélküli agymotor
Motor névleges teljesítmény: 480W
Motor névleges feszültség: 48V
Max. sebesség: 25 km/h
Max. hatótávolság: 30 km
Max. terhelhetőség: 130 kg
Kerék méret: 14
Gumi méret: 2,5
Első fék: Dobfék
Hátsó fék: Dobfék
Akkumulátor típus: Ólomsavas akkumulátor
Akkumulátor kapacitás: 12Ah
Akkumulátor feszültség: 48V
Akkumulátor darabszám: 4
Bruttó súly: 54 kg
Extrák
Első kosár mellékelve, Hátsó tartókeret hozzáadható
Szín
Piros, Kék, Fekete, Fehér, Ezüst
Tudnivalók a hatótávolságról:
Az optimális hatótávolság 75 kg terhelésnél, sík műúton, előírt guminyomásoknál, szélcsendes időben, 15-35 °C hőmérsékleten értendők. Az alacsony hőmérséklet, változó útviszonyok, nagyobb terhelés a hatótávolságot csökkentik. Az akkumulátor "csúcsformáját" az 5. töltésnél éri el.

Nincs beüzemelési költség!!! A termék az importőrtől dobozban, szétszerelt állapotban érkezik hozzánk.Szakszervizeink vállalják a termék teljes körű szakszerű összeszerelését, átvizsgálását az átadáshoz.
Szakszerviz: Tököli Kerékpárbolt és Szerviz
Garancia: Az általunk forgalmazott termékekre a hatályos jogszabályok alapján (19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet) a termék forgalmazója garanciát vállal. Ennek időtartama: Két év elektromos kerékpárokra egységesen feltéve, hogy a vásárolt kerékpár, részt vett az előírt kötelező garanciális szervizeken.
Személyesen átvehető: Tököl Fő utca 87

Rendelhet kiszállítás is, ennek költsége: 200 ft./km. vagy Budapestre futárral 10.000 Ft, futárral vidékre 20.000 ft.

Megrendelés és további termékeinkről tájékoztatás:

További termékeink:
Elektromos kerékpárjaink:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146781972

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás