Kaabo Mantis 8 Dual elektromos roller E-roller 2 x 800 W

300 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 16., 18:26

Leírás

Kaabo Mantis 8 Dual motoros elektromos roller eladó.

2 x 800 Watt névleges, 2700 Watt max teljesítmény, full hidraulikus fék 48V 18 Ah .

Bolti ára : 490 E Ft.

1, 5 éves, ultimate magyar garanciával.

Index, duda, jó világítás.
1500 km van benne.
Nagyon fürge, jól gyorsul, dombokon felsuhan. 55 km/h a végsebessége. Hatótáv 40-50 km .
A roller dupla hidraulikus tárcsafékkel rendelkezik, ami a kisebb testvérén megtalálható bowdenes fékkel szemben könnyebben működtethető. Az elektronikus motorfék segítségével a felhasználók még könnyebben és pontosabban irányíthatják a sebességet, így biztosítva a maximális vezetési élményt.



Az Mantis 8 Dual különleges jellemzője az elöl és hátul is megtalálható puha lengéscsillapítás, amelyet a legtöbb hasonló termékben nem találunk meg. Ez a rendszer csökkenti a rázkódást és az ütéseket, amelyeket az utakon tapasztalhatunk, így biztosítva a sima és kényelmes rollerezést.



Az Mantis 8 Dual egy nagyon hatékony elektromos roller, amely két nagy teljesítményű motorral van felszerelve. Akár 50 km/h sebességet is képes elérni. Az akkumulátor kapacitása 18,2Ah, így akár 60 km-es hatótávolságot is biztosíthat. Az Mantis 8 nagy hatótávja lehetővé teszi, hogy a felhasználók hosszabb utakat tegyenek meg anélkül, hogy aggódniuk kellene az akkumulátor töltöttségi szintje miatt.



Ezen elektromos roller további előnye, hogy nagyon könnyű és strapabíró anyagokból készült. A váz alumínium, ami nagyon könnyű és mégis nagyon erős, így hosszú élettartamot és ellenállóképességet biztosít. A roller súlya mindössze 26,5 kg, így könnyen szállítható és tárolható.



Az Mantis 8 Dual szintén nagyon kényelmes, ergonomikus kialakítással rendelkezik. A rolleren emellett egy nagyon könnyen kezelhető kijelző is található, amely jól látható információkat nyújt a sebességről, a hatótávolságról és az akkumulátor állapotáról. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mindig jól tájékozottak legyenek a roller állapotáról, és időben reagálhassanak, ha szükséges.



Az elektromos roller további funkciói közé tartozik az első fényszóró, a féklámpa és az irányjelzők. Ezek biztosítják a maximális láthatóságot és biztonságot az éjszakai utakon is.



A Mantis 8 Dual különösen ajánlott azoknak a felhasználóknak, akiknek egy motornál többre van szükségük meredek emelkedők leküzdése miatt, vagy több adrenalinra vágynak. Az Mantis 8 Dual által nyújtott kiváló funkciók és a nagy teljesítményű motorok biztosítják a hatékony és biztonságos közlekedést, így a felhasználók mindig a legjobb élményekkel gazdagodnak.

Kaboo

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147116972

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn