Refraktométer 4 az 1-ben

6 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 5., 18:16

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb

Leírás

Gyári új 4 az 1-ben Refraktométer



A műszer képes mérni a fagyálló és ablakmosó folyadék fagyáspontját, az ólom-savas akkumulátor elektrolit arányát. Hőmérséklet-kiegyenlítő eszközt tartalmaz, amely biztosítja a mérés egyszerű és kényelmességét, a pontos mérést 10 °C ~ 30 °C környezeti hőmérsékleten.

Az alapelv az, hogy a teljes reflexiós kritikus szög módszerrel mérjük meg az oldat törésmutatóját, majd kalibráljuk a mért folyadékkoncentrációt és annak teljesítményét. Elve miatt a megbízható, pontos, hogy megfeleljen a tényleges igényeknek, vannak kis méretűek, könnyűek, jó megjelenésűek, könnyen használhatók, széles körben használják az autóiparban.



A kézi karbamidkoncentráció-mérőt elsősorban az autóipari karbamid oldat termékkoncentrációjának gyors kimutatására használják, nagyon kényelmes lehet az autógyártók, autóbusz-társaságok, nagy flották és más végfelhasználók számára a jármű karbamid oldat termékkoncentrációjának észlelésében.

A dízel kipufogófolyadék (DEF; más néven AUS 32 és Adblue néven kerül forgalomba) egy olyan folyadék, amelyet a dízelmotorok által okozott levegőszennyezés csökkentésére használnak. Pontosabban, a DEF egy 32,5% karbamidból és 67,5% ionmentesített vízből készült vizes karbamid oldat.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150071072

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 5 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn